Създаване

Център по нумерология Анаженсида бе създаден през 2013г. във Велико Търново от Снежанка Димитрова, автор на собствена система – наука за числата. Популяризирането на това познание е необходимо, защото живеем в условията на изменяща се реалност. разбират рамката на своя живот и да не пропускат възможностите си, да се научат да взимат правилно решения, да правят това, в което вярват, да не обиждат любовта си, да не извършват напразни усилия, да са щастливи с това, което сега е за тях.

Какво са числата?

Науката за тях нумерология ли е, математика ли е или има и нещо друго?
Сигурна съм, че не сте очаквали да е това, което ще разберете тук.
За мен числата са онова, което ни показват какво значи да сме себе си, кое ни прави удовлетворени в този свят, в какво се заключава индивидуалния ни успех. Кодовете на съдбата, които ми се разкриват от 25 години насам ми помагат да разбера и излекувам себе си, да уча другите на същото – да разбират рамката на своя живот, да не пропускат възможностите си, да взимат правилно решения, да правят това, в което вярват, да не обиждат любовта си, да не извършват напразни усилия, да са щастливи с това, което сега е за тях.
Кармичната, събитийната нумерология и писхонумерологията представлява цялостна система от познаниия, методи за изчислява и тълкуване на числата от едно до девет, които целят себепознание и духовно изцеление на личния живот, постигнато с индивиуален стремеж от всеки по негова свободна воля. Отговаря на въпросите:
  • Какво лично мен ме касае, какво се иска от мен, какви възможности имам, а не ги виждам, каква е целта на живота ми?
  • Какво не разбирам в случващото се, кога, къде, с какъв тип човек мога да съм успешен; какво искат да ми кажат повтарящите се събития?
  • Какви са и какви не са допирните ми точки с определен човек и в какво сме успешни; каква карма си привличаме, когато не знаем какво правим и каква, когато знаем какво искаме?
  • Как да изразявам любовта си към определен човек; как да възпитавам детето си и какво ми е кармичното задължение към него?
  • Кои са определящите дати на кармична трансформация, които съм си привлякъл в живота и могат ли да ги коригирам; мога ли с всеки човек да постигна всичко и с кого какво?
  • Кои моменти от месеца са подходящи за пътуване в чужбина, нови бизнес начинания, назначаване на работа, операция, завеждане на дело в съда и много други?
water_blue-min

Кодовете на съдбата са програмен език на съзнанието ни. Ако си мислите, че не вярвате в това и не говорите този език – не е така, защото вече го живеете. Предпочитам скептиците - те мислят трезво и учат по-ефективно практически. Изучавам числата, пишейки книги, преподавайки в курсове, в семинари, правейки консултации и почивайки си от това.

Преди хиляди години, когато не е имало други науки, а само една, е имало такова качествено нумерологично познание, такава система, такава възможност, каквато отново човечеството е готово да възприеме сега - нумерологичните кодове на съдбата. Това обаче е нумерологията на бъдещето – пред нея стоят хилядолетията, които човечеството има да извърви в развитието си. Това познание превъзхожда всяко друго, което идва от древността, защото ти дава криле веднага. Само настоящето може да отключи бъдещето и да трансформира миналото. Това е познание на трите времеви точки. Ние не живеем първо сега, второ в миналото и трето в бъдещето, във всеки момент живеем в трите посоки. А това ни помага да разберем колко сме космополитни и че никой не може да управлява другия, защото това е блокиращо го и излишно.

^AFA932D607D46A3D43A9C3BE8C22B4BCA9E0CAC161C280941B^pimgpsh_thumbnail_win_distr

Това знание за числата само защитава себе си, то не може да бъде използвано против някого, защото действа двустранно (каквото за теб, това и за мен) и не може да бъде използвано от един към друг (който предизвиква е предизвикан също). Затова съветвам всеки да го изучава и да се ползва сам от възможностите му. Това което моят ум възприема и може да употреби, това е моята здравословна индивидуална доза, която ползва мен.

Кодовете са живота ни, там е справката за всичко, записа на емоциите, волята и свободата ни, те поддържат и намират начин, посочват кое е лутане и кое си струва.
Едно е ясно - това знание е българско. Затова съм си позволила и това име, което съществува и като сайт www.numerologbg.com И аз вярвам, че Господ е българин. Твърдя го със спортен ентусиазъм, баща на България - защото само родителят постъпва така – ние постоянно се проваляме, а той постоянно ни подава топката...
Кое определя правилата на играта в живота ни? Не социалното, икономиката, образованието, общественото положение, не парите, отношенията, не сметките и вярата, дори не мисълта. Мисълта може да ни помогне да попаднем на определени нумерологични зависимости и да се абонираме за подобни аспекти във времето, но то става само, ако това е добро за душата на конкретния човек. Числата и числовите зависимости управляват това, което си мислим, че управляваме. За мен всичко е любов, която ни облива и зарежда постоянно чрез … числата. Те ни заобикалят и ни въздействат на принципа каквото забележа, мое си е и от него остава още за всички. Светът на неограничените възможности и изобилието. Не се блъскайте! Има.
Един ден, когато човек завърши своето развитие, ще разбере, че всичко е числа.

Беинса Дуно

Когато нещо има да се случва, то седи в пространството и чака своето време.

Ванга

Никога не мисля за бъдещето – то винаги идва само.

Алберт Айнщайн

    error: Content is protected !!