Създаване

В продължение на 30 години изучавам нумерологията като наука. През 2013 г. във Велико Търново бе създаден първият в света Център по нумерология “Анаженсида”. През 2016 той бе преименуван в Център “Кодове на съдбата”. Написах няколко книги, преподавах пет години различни по продължителност курсове и стигнах до важен извод. Тази система от познания е много задълбочена и приложима, но се изисква и от страна на потребителя, и от страна на нумеролога постоянна работа в продължение на години, за да се разбере, наблюдава, осмисли и животът да стане поясен, постижим и радостен. Ето защо опитът ме доведе до тази последна трансформация на услугите ми – няколко годишно изследване на постоянни клиенти, на които всеки месец посочвам важното, изследване на всички роднински отношения, възможностите за реализация, всички теми на така заложения живот по най-добрия навременен начин. Изпратени по имейл, тази диагностика, корекции и проектиране на съдбата в рамките на три – пет години са истинска сериозна работа и от страна на получателя и от моя страна. Заслужавам най – добрите клиенти, онези, които могат да оценят своя личен нумеролог и да му се доверят, да работят за себе си, както той за тях. За консултации, каквито досега съм правила – за 1 час вече нямам сили и смятам за несериозни. А те заслужават да бъдат обучени как да разбират съдбата си, какво се иска от тях, да добият самочувствието, че се справят сами. Този живот е следствие на минали, проектира бъдещи, ние десетки години го объркваме, така че за да го оправим е нужно време, желание, усилие и заслужен резултат.

Център “Кодове на съдбата”


Онлайн академия КРЕАЛДИ съществува от 2019-та година. Създадена е от Ана Креалди и включва научното изучаване на всички науки, духовността, на всички области от живота през призмата на нумерологията като наука за числата и буквите и съдбата. Предлага многогодишно обучение по различни нумерологични предмети и специалности като всяка година съдържа обучение по два 8 предмета в два семестъра. Записването е само през септември всяка годна, но информация може да получите целогодишно за видовете курсове, цената, изпитите, приложението, специализацията, която може да получите на имейл kod_ime@abv.bg


Какво са числата?

Науката за тях нумерология ли е, математика ли е или има и нещо друго?

Сигурна съм, че не сте очаквали да е това, което ще разберете тук.

За мен числата са онова, което ни показват какво значи да сме себе си, кое ни прави удовлетворени в този свят, в какво се заключава индивидуалния ни успех. Кодовете на съдбата, които ми се разкриват от 25 години насам ми помагат да разбера и излекувам себе си, да уча другите на същото – да разбират рамката на своя живот, да не пропускат възможностите си, да взимат правилно решения, да правят това, в 4/8 което вярват, да не обиждат любовта си, да не извършват напразни усилия, да са щастливи с това, което сега е за тях.

Кармичната, събитийната нумерология и писхонумерологията представлява цялостна система от познания, методи за изчислява и тълкуване на числата от едно до девет, които целят себепознание и духовно изцеление на личния живот, постигнато с индивидуален стремеж от всеки по негова свободна воля. Отговаря на въпросите:

  • Какво лично мен ме касае, какво се иска от мен, какви възможности имам, а не ги виждам, каква е целта на живота ми?
  • Какво не разбирам в случващото се, кога, къде, с какъв тип човек мога да съм успешен; какво искат да ми кажат повтарящите се събития?
  • Какви са и какви не са допирните ми точки с определен човек и в какво сме успешни; каква карма си привличаме, когато не знаем какво правим и каква, когато знаем какво искаме?
  • Как да изразявам любовта си към определен човек; как да възпитавам детето си и какво ми е кармичното задължение към него?
  • Кои са определящите дати на кармична трансформация, които съм си привлякъл в живота и могат ли да ги коригирам; мога ли с всеки човек да постигна всичко и с кого какво?
  • Кои моменти от месеца са подходящи за пътуване в чужбина, нови бизнес начинания, назначаване на работа, операция, завеждане на дело в съда и много други?

Кодовете на съдбата са програмен език на съзнанието ни. Ако си мислите, че не вярвате в това и не говорите този език – не е така, защото вече го живеете. Предпочитам скептиците – те мислят трезво и учат по-ефективно практически. Изучавам числата, пишейки книги, преподавайки в курсове, в семинари, правейки консултации и почивайки си от това.

Преди хиляди години, когато не е имало други науки, а само една, е имало такова
качествено нумерологично познание, такава система, такава възможност, каквато отново човечеството е готово да възприеме сега – нумерологичните кодове на съдбата. Това обаче е нумерологията на бъдещето – пред нея стоят хилядолетията, които човечеството има да извърви в развитието си. Това познание превъзхожда всяко друго, което идва от древността, защото ти дава криле веднага. Само настоящето може да отключи бъдещето и да трансформира миналото. Това е познание на трите времеви точки. Ние не живеем първо сега, второ в миналото и трето в бъдещето, във всеки момент живеем в трите посоки. А това ни помага да разберем колко сме космополитни и че никой не може да управлява другия, защото това е блокиращо го и излишно.

Това знание за числата само защитава себе си, то не може да бъде използвано против някого, защото действа двустранно (каквото за теб, това и за мен) и не може да бъде използвано от един към друг (който предизвиква е предизвикан също). Затова съветвам всеки да го изучава и да се ползва сам от възможностите му. Това което моят ум възприема и може да употреби, това е моята здравословна индивидуална доза, която ползва мен.

Кодовете са живота ни, там е справката за всичко, записа на емоциите, волята и свободата ни, те поддържат и намират начин, посочват кое е лутане и кое си струва.

Едно е ясно – това знание е българско. Затова съм си позволила и това име, което съществува и като сайт www.numerologbg.com И аз вярвам, че Господ е българин. Твърдя го със спортен ентусиазъм, баща на България – защото само родителят постъпва така – ние постоянно се проваляме, а той постоянно ни подава топката…

Кое определя правилата на играта в живота ни? Не социалното, икономиката, образованието, общественото положение, не парите, отношенията, не сметките и вярата, дори не мисълта. Мисълта може да ни помогне да попаднем на определени нумерологични зависимости и да се абонираме за подобни аспекти във времето, но то става само, ако това е добро за душата на конкретния човек. Числата и числовите зависимости управляват това, което си мислим, че управляваме. За мен всичко е любов, която ни облива и зарежда постоянно чрез … числата. Те ни заобикалят и ни въздействат на принципа каквото забележа, мое си е и от него остава още за всички. Светът на неограничените възможности и изобилието. Не се блъскайте! Има.


Мисли….

“Един ден, когато човек завърши своето развитие, ще разбере, че всичко е числа.

Беинса Дуно

Никога не мисля за бъдещето – то винаги идва само.

Алберт Айнщай

Когато нещо има да се случва, то седи в пространството и чака своето време...”

Ванга

Споделете
error: Content is protected !!