Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за Април 2021 година

Месецът съдържа 30 дни, от които всичките активни от типа: ако направиш лично за обществото, ще бъде направено

Еднаквост при всички дати на април: кармичен урок 1-5-9 – явни действия, постоянно движение на къси разстояния, междуградски връзки, командировки, разходки, групи, събирания. Дава подвижен месец, нов път.

Април по първото число на месеца обещава да бъде: щастлив, за нови запознанства, нова организация, стартиране на лични намерения, нов кръг от хора, в който влизам, отличаване, изява, успехи в спорта, изкуството, институциите.


По дати – за какво са благоприятни:

  • семейни дни, лични празници, годявки – 3, 4, 8, 12, 13, 17, 18, 21, 22, 30;
  • бизнес дни, тръгване, рестарт, инициатива – 1, 2, 6, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 24, 29;
  • дни с най-голяма стабилност във времето, подходящи за издаване на личен документ, нотар. акт, купуване на жилище, взимане на заем, назначения, сватби и др. – 3, 12, 17, 21, 30;
  • дни за търговия – 2, 11, 20, 29;
  • слаби дни за безпомощност, лични проблеми, болни хора, липси, ремонти – 4, 13, 22;
  • дни на максимума, ако искаме повече и да надскочим възможностите си – 7, 16, 25, 27;
  • дни за обществото и оправянето му, уреждане на документи, разрешителни – 5, 14, 23;
  • дни за работа, приключване, довършване, преодоляване на трудност с последен напън – 9, 18, 27;
  • критични дни – губя против себе си – 26 и 28 април; не са подходящи за шофиране, спорове, планиране на положителни преживявания и срещи, носят развала на отношения, кризисни за болни хора, неподходящи дни за раждане на деца.

Месец април е наситен със силни дни по Лурейн, но не и специални. Съдържа 3 специални дни 6, 15, 24 и 27 специални с настояване във всеки от тях кое е най-важно. В случая за април е важно денят да свърши така, както е започнал – със същата емоция, тема, намерения и др. Затова, който желае, може да се наблюдава и да се убеди в това, но то няма да важи в следващите месеци.

Според пирамидалния календар дните, които създават проблем чрез връзката с миналото и бъдещето на времевата линия са: 2, 5, 8, 9, 10, 12, 18, 19, 22, 26, а 28-ми не дава възможност да не сбъркаме – значи трябва да си направим добре извода какво да НЕ правим.

За света месецът носи стартиране на нова организация на живот, която няма да остави трайни резултати във времето на тази година, нито на следващите, но все пак новите неща са приятни на фона на цялата скука. Активизиране на бизнеса, успех в областта на организацията, нов път, нови лица, нов стил.
За България април е хубав, шест неща от осем възможни стават. Оправянето идва с общи усилия между приятели и роднини. Раздвижване, животът продължава. Не би следвало да има ограничения, а да падат. Няма предпоставки за влошаване, освен в периода 26-28 април. До юли здравословната ситуация е стабилна.

На фона на целия свят България е добре. Ако е зле, влошаването идва от вън, намеса.

Работата на България и работата на света – в противоречие. Явно ние винаги така си вървим заради 3 март. Не знам до колко е изгодно да продължаваме да живеем по дата, която е била въпрос на световни противоречия, спор срещу нас и все така си върви.

Може да се каже, че от гледна точка на съдбата април е отваряне на живота, нещо като разтваряне на врати. Хубавият период продължава до юли във възходяща посока – можем да си поживеем. След катаклизми през август, септември – ноември са отново добри периоди, освен, ако нещо изкуствено не се наложи без да е нужно.

През тази година развиваме индивидуална потребност за социално самочувствие – 365 дни.

Ако животът отвън не ни го предостави, ние отвътре ще го породим.

error: Content is protected !!