Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за Август 2021 година

Месецът съдържа 31 дни, от които всичките активни – подтикват ни да действаме, да не чакаме, дори да не сме мислили и чувствали достатъчно преди това. От тях 15 са кармични кръстове, а останалите влизат в конфликт с аспекта към първо число, със съседните последователни дни, извикват: борба, драма, протест, наказание, съд за несправедливостите, отпор на злото, показвам несъгласие, създават пречки, лъжи, тормоз, ограничения.

Този месец е кармичен всяка година, но тази повече от всеки друг път в близките 10 години.

Кармата показва, че не може да действаме, както сега виждаме ситуацията, а ни заставя да следваме старата схема на предишните грешки, създава кармични капани, праща ни ситуации, за които не сме мислили, че са възможни, не ни позволява да продължим, както си го представяме.

Понеже количеството на кривите дни, така да се каже е 50%, то малцина имат камъчета, на които да стъпят, за да минат безпрепятствено отвъд и да стигнат до септември необезпокоявани от хора, обстоятелства и проблеми. Това превръща и добрите дни в не достатъчно добри.

Видове дни през август:

 • дни на протеста, да кажа не, разобличаване на неправда, лъжа, установявам несправедливост, осъждане, загуба, обвинение: 1, 10, 19, 26, 28-ми;
 • дни на кавга, интрига, катастрофа, високо кръвно, смях, забава, купони, хазарт, пожар: 2, 11, 20, 29;
 • дни за отдалечаване, взимане на пример, уча си урока, информирам се повече, искам нещо по-добро, търся развитие и се подготвям да го постигна по моя начин – 3, 12, 21, 30;
 • дни за семейството, бита, храната, забавления, развлечения – 4, 13, 22, 31;
 • дни за приключване, път – 5, 14, 23;
 • дни за изненада, рестарт, обръщане на ситуацията, чувствам се тъжен, обиден, защо на мен – 6, 15, 24;
 • дни за местене, опозиция, отхвърляне, партньорски разногласия – 7, 16, 25;
 • дни за хармония, далечен път, развитие, семейство, саморазвитие, идейна стабилност – 8, 17;
 • дни на мъка, недостиг, тъга, спестяване, съмнение, лутане, обърканост, ремонт, спънки – 9, 18, 27;
 • относително хубави дати: 3, 8, 12, 17, 21, 30 август.

Няма подходящи дни за сватби. Дни за годежи, кръщенета: 8, 17.

Заложена разболеваемост: фрактури, бъбречни, обменни процеси, кожни, сърце, високо кръвно. Пазете се от силни емоции, силно слънце.

Понеже месецът е кармичен, половината дни са кармични и на останалите също им се отразява, следва да се придържаме към това, което кармичният кръст изиска и забранява. Тук трябва да гледате геометрията в календара към датата, първо да установете дали деня е кръст и дали тълкуването е за него. Кръст наричаме геометрия на дневната карта, в която има едно, две или три липсващи ъглови числа. Ъгловите числа са 1, 3, 7, 9. Ако в картата има и други липсващи числа като например четно число, тя не е кръст.

Дните кармични кътове през август са: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 24, 25, 26, 28, 29-ти.

Кръстът забранява според липсващото число:

 • без 3 – нямам право да преценя, нищо не зависи от мен; не може сега, само не и както искаш точно, няма мир, няма съвпадение, няма начин, не може бързо, не съвпада;
 • без 7 – не може повече, дотук беше, няма продължение, без бъдеще, без вяра, безсмислено, неориентирано, падам, губа контрол, пускам края, окончателно не;
 • без 9 – нелогично, без да мисля, не внимавах, нямам сила, без стратегия, тъпо, без изход, без завършек, не умно, пред свършен факт.

Кръстът е събитиен аспект в календара, който показва, че не зависи от нас това, което желаем, ние не решаваме. Той прилича на военно положение. Съдбата преценява кого да пусне, кого да накаже.

Който протестира, страда повече, който е лош, бива наказан, който е добър, трябва да се защити.

Месеците юли и август през 2021 година са абсолютно контрастни. Докато юли беше хубав месец и малко се поотпуснахме, то август внася дисциплина и заостря бдителността. Няма лежерност и живуркане, изисква самопредпазване, строгост, наложителност, правилни действия.

Кога кръстът ни влошава работите? Когато правим нещо на темата на числото, което е забранено. Ако забраненото число е 3 – не настоявайте веднага, не се сърдете, че нещата не стават гладко, не бързайте, не очаквайте идеалното; без 7 – не търсете развитие, не бъдете максималисти, перфекционисти, приемете грешката и я поправете, не оценявайте, не се самокритикувайте, направете компромис, простете, не съдете; без 9 – не мислете толкова, не съдете, не се борете, приемете ситуацията, не протестирайте, не се отчайвайте, бъдете умерени, не крайни, не работете усилено, не се опитвайте да завърши всичко, за да не го прекратите.

Има ли по-лесен начин да разбираме кръстовете? Има. Част от времето прекарайте в отпуска, болничен, далеч от работата. Починете си на море, плаж, бездействайте, не съдете другите за действията им. Намаляването на темпото отвътре ни предпазва от грешки отвън. Излезте от ситуацията, която е драматична съзнателно и се отдалечете, за да я разгадаете.

Пирамидален календар или времева линия на всеки ден:

Месецът съдържа 8 дни, в които нещата изглеждат добре и не са зле, в останалите дни – и + смесват влиянието си. Въпреки това има дни, в които от нас зависи дали в бъдеще ще е – или + и трябва да внимаваме, но при всички останали дни бъдещето е + – тръгва на добре след днес.

Календар по Лурейн или часови зони на деня през 6 часа:

видове дни:

 • специални дни във Вселената – 2, 3, 7, 11, 12, 16, 20, 21, 25, 29, 30 август;
 • силни дни – 1, 4, 5, 8, 10, 13, 14 17, 19, 22, 26, 28, 31 август;
 • слаби дни – 6, 9, 15, 18, 24, 27 август.

Числото в първа позиция се тълкува като часово влияние от 0 до 6ч. и определя как се събуждам. Числото във втора позиция определя как ми минава преди обеда от 6 до 12ч. В случая е 8 от месеца и означава множество задачи, майсторлък, детайли, пари, сметки, роднини, храна. Числото в трета позиция показва от 12 до 18 ч. и е 5 – пътувания, социални изяви, институции, показност, документи. Четвъртото число показва периода от 18 до 24ч. за какво е подходящ

Според числата времевата зона означава:

 1. – аз лично, сам, щастие, запознанство, отлична изява, да;
 2. – среща, уговорка, партньорство, информация, покупка;
 3. – тихо, спокойно, бързо, леко, лесно, хармонично, сега;
 4. – не ми е добре, не мога, не става, обърканост, тъга, проблем;
 5. – навън, по правилата, институции, публичност, социалност;
 6. – решения, мотивация, радост, изкуство, мода, развлечения;
 7. – уча, внимавам, голяма работа, бъдещи планове, утре, далеч, отстрани, изолация, предпазване, предвиждане, духовност;
 8. – пари, сметки, детайли, семейство, храна, обещавам, грижа;
 9. – работа, край мисля, сила, преборваме се, всичко, светът.

Аспекти за целия свят: преобръщане, промяна насила, против забраните, увеличаване на протестите, изобличаване, съд, катаклизми, размирици, природни катаклизми като земетресения, пожари. Светът против себе си. Без визия за настояще и бъдеще. Живея неправилно, не добре, нямам баланс, нямам морал, не установявам нормата.

Аспекти за България: духовно консолидиране на силите, имам визия за това, което следва осъществявам развитие, в конфликт с това, което беше, план Б, край без край, интелигентност без интелигентност, внимание без внимание, ум без ум, контрол без контрол, илюзии, че така може, изолираност от света. Светът нито може да ми помогне, нито може да ми попречи. Имитация на нещо повече. Семеен месец, Всеки сам да се оправя, в своя си кръг на интереси и с начина си на мислене. Уроците на света. Овладяване на протеста и неправилната насока. Ликвидиране на грешките на света, въртене в собствен кръг без изход. Можем да наречем месеца пауза или беда, дръпвам се или ме настъпват, тръгна ли – ще се спъна. Не е подходящ за нови начинания, а за изобличаване на стари грешки. Разводен месец, за обиди и роднинска карма. Нещата не се разрешават, пречупват се. Бъдете в позиция, която ще ви отдалечи от тези аспекти, не се бутайте между шамарите. Дистанцията е най-добрата защита.

Който работи през август, на 50% бърка, по независещи от него обстоятелства, срам за работата. Подходящ за ремонти, събаряне, копаене.

Увеличение на кражби, гешефти, скрити ходове, имитация на това, което не е, грешни глоби, неправилна диагноза.

Девизи на месеца:

Като не трябва - не може. Щом не е добре - не трябва.

Пожелавам на всички хубав личен месец и дистанциране от социалните въпроси, тъй като те точно сега няма как да се разрешат за по-добре. Приятна почивка на всички, за да не съжаляваме за това, че работата не е хубава.

Месец на протеста, външната критика, социалното недоволство, принудата – не се поддавайте лесно, разчитайте на това, което е вътре във вас. Не е казано, че методът на света е по-умен от метода на индивидуалния човек в собствената си ситуация.

Животът е разговор със съдбата. Ако тя е така, как трябва да съм аз, за да остана добре и да не избера по-зле-то?

Този месец ни задава въпроса „А как може да не е зле и кое е обратното на това?„

error: Content is protected !!