Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за Юли 2021 година

Анализ по трите нумерологични кода на съдбата

Месецът съдържа 31 дни, от които всички с активна слука от типа – действаш и има резултат. От тях гарантирания положителен резултат е при 25, а гарантирания отрицателен при 6 и то само 3/8 от действията ни могат да бъдат такива: действам и бързам или губя.

Месецът е с седми поред в годината и по принцип е месец за далечни пътувания, големи планове, екзотични пътувания, приключване на изпити, духовни, културни и международни мероприятия.

Тази година месецът според първо число е 4 – с кармичен кръст, забрана за числото 9 – дава недовършване на работата, проблем в проблема. Привлича вода, валежи, ремонти, блокажи в работата, техниката, пътя, строежа, в областта на растениевъдство и животновъдство.

В рамките на година 7, месец 7 като ПЖ 4 означава наводняване, бури, валежи, ветрове. Преодоляването на проблемите не идва от миналото и не тръгва към бъдещето, локално си остава в рамките на месеца.
Подходящи дати за:

  • женитби, семинари, панаири, тържества – 18.7.2021;
  • годежи, семейни тържества, гости от далеч, морски пътувания, превози, ресторанти, увеселителни заведения, хранителни магазини, капиталовложения, забогатяване, покупки на недвижимо имущество – 3, 5, 12, 14, 21, 23, 30 юли;
  • дни за напредък, кратък и далечен път, туризъм, спорт, пътешествия, подобряване на ситуацията, разблокиране – 2, 9, 11, 20, 27, 29 юли;
  • гонене на високи цели и постигане, онлайн успех, международен успех, образователни успехи, културен напредък, изложби, концерти, изпити, книгоиздаване: 4, 13, 22, 31;
  • отваряне на нов офис, магазин, щастливи запознанства, представяне, презентации, реклама, ново място, купуване нещо ново за дома – 7, 16, 25;
  • идеален ден за довършване, професионализъм, промишленост, ударник в бизнеса, максимален срок, събития в рамките на годината с цел подсилване, назначаване на работа, съдружие – 6, 15, 24 юли.
  • максимален ден на минимум – 19 юли – всичко, закъсване, едновременно, в система, спешност, липси, пресилвам се, няма накъде.

Кармични аспекти: критични дни за болни, бременни, за шофиране, за рискови действия – губя контрол, не внимавам, създавам си проблем: 1, 8, 10, 17, 26, 28. Дни, които не са добри за срещи, на които се налага да си променим плановете по негативен начин, нужда от взаимопомощ, загуба на време, нерви, възможности, тръгва ми надолу от тук нататък, привличам глоби от съдбата, откази, нервиране, прецаква ми се ситуацията.

Според кодовете по Лурейн:
6.7.5.9 – обикновени дни във Вселената
2.7.5.5 – силни дни във Вселената
4.7.5.7
5.7.5.8
7.7.5.1
1.7.5.4 – специални дни във Вселената
3.7.5.6
8.7.5.2
9.7.5.3

Часови зони по Лурейн.

Числото в първа позиция важи от 0 до 6ч. Числото във втора позиция показва периода от 6 до 12ч. Третото число определя часовата зона от 12 до 18ч. и четвъртото число характеризира времето от 18 до 24ч. на съответната дата.

Легенда за тълкуване:

1 – време е аз да действам, личен успех, пръв, щастлив, отлично става, начало
2 – време за уговорка, среща, разговор, бартер, покупка, информация
3 – успех, лесно, бързо, сега
4 – минаване през проблем, не се справям, умора, малко
5 – на път, в група, институция, официално, явно, по правилата
6 – показвам, искам, с любов, решение, красота, попадение
7 – уча, внимавам, изпит, самостоятелност, отгоре, по-добре
8 – ежедневно, с пари, плащания, пазаруване, грижи, храна, история, запазвам, гаранции, срок
9 – работа, мисля, сила, стратегия, край, съревнование, всичко, света, цяло, изход

Като цяло следобеда е по-успешен за работа от сутринта за юли 2021, обратното на редовните зависимости.

Пирамидален календар:

  • 20 дни, в които има три плюса – от добре към добре;
  • 6 дни с временно влошаване сега без това да идва от миналото и да отива в бъдещето;
  • 5 дни с удивителен в трета позиция – да внимаваме какво ще създадем за в бъдеще, какво ще повлече сегашното ни действие, избор.


Пирамидалния календар не прехвърля карма от миналото, не създава поводи да влошаваме живота си. Само нашите избори могат да го застрашат в 11 от 31 дни, ако не внимаваме.
Прекрасен месец за България: живей ярко.

Любов и радост в семействата, награди, празници, пътувания, придобивки, женитби, традиции, забогатяване, иди и виж, приключение, смях и забава, гости далеч, красиви удоволствия, коли, спорт, туризъм, екскурзии, здраве, капиталовложения, духовно и културно развитие, море. Горещо лято. Въпреки че за света аспекта е студено бурно лято. Ще видим какъв е баланса.

България към света и светът към България: спънат старт, нещастна работа, без край, необмисленост. Успех на място, не чрез чужбина.

За света: криза в мисленето, криза на здравеопазването, наводнения, изнервени ситуации, водни аварии, обедняване, намаляване, бедност, страх, прекъсване на работата, ремонти, преобръщане на плановете, без контрол, без работеща философия, отхвърляне, отказ от участие, резервираност, дезорганизация, местене.
Девиз на месеца: няма всичко, има нещо.

Сигурно се питате какво му става на времето. Сигурно сте усетили, че времето не бърза вече толкова много, още бърза, но ние пък забавихме начина на живот. Какво се промени?

Времето не се промени, но преди 9 години то изпревари пространството. Как е възможно?

От възникването на Земята като планета досега бяхме в така наречения инволюционен период на падане на духа в материята. Други биха го нарекли отдалечаване на човека от Бога, материализиране на духа, падане във физическия свят.

Този период свърши.

Физиците се чудят дали континиума, който са открили трябва да се нарича пространство-време или време-пространство. Те са разбрали, че времето и пространството са много по-тясно свързани, отколкото си мислим. И са стигнали до идеята, че явно живеем в пространство време.

Преди 12 години Новата епоха настъпи, но още сме в точката прехода.

Инволюцията изчерпила всички варианти на пространство-времето преобърна зависимостите си и се превърна в еволюция – така наречената Нова епоха. Характерното за нея е, че времето става водещо пред пространството в рамките на съдбата.

Докато в досегашния си начин на мислене да се затворим, заключим, да оградим пространството, да купим дом и да се запазим със склад от храна, да се приберем вкъщи ни създаваше чувство на уют, сега вече това не ни носи такава радост. Да използваш момента ще става все по-важно в бъдеще и хилядолетията пред нас пред това да сложиш парите в сейф, банка, да купиш земя, да напълниш гардероба – пространствени предпочитания.

Помислете върху това, нещата не винаги са такива, каквито умът ни ги представя. Календарът на съдбата ни помага да мислим правилно и да разбираме по-добре новото, което момента и епохата ни носи.

Пожелавам едни красив месец на изпълнени желания, за колкото и кратко да е възможно това – изживейте времето си възможно най-добре!

error: Content is protected !!