Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за Юни 2021 година

Месецът съдържа 30 дни, от които всичките активни. Успехът идва, ако действаме, но не всички наши действия водят до положителни резултати.

Този месец ни възпитава и ни демонстрира на практика какво значи да проявяваме активност и как не всяко наше действие във всеки момент е прието и одобрено от съдбата.

В добрия ден, добрите действия са одобрявани и пропускани във времето като „все така да остане“. В лошия ден лишите действия са пропускани „все така да остане във времето“. Ако правим добро в лош ден, то се превръща на „все по-зле“. Ако правим зло в добър ден, резултатът му се преобръща на „все по-добре.“

Такава е философията на съдбата. Сега за всички, които четата анализите ми всеки месец, има изненада.
Този път няма да анализирам месеца. Ще го направя в края му, когато изтече. Защо? Иска ми се да запомните, че това не е прогноза.

Тези анализи са мрежата, в която си слагате продуктите на излизане от супермаркета. Те няма да паднат от нея, тя ги държи. По същия начин логиката на числата ни показва, че съдбата ни държи и няма да паднем от нейната мрежа, защото тя ни крепи и е създала вариантите на издигане и потъване – от нас зависи какво сме разбрали досега, живеейки и не вярвайки, че съдбата съществува и е основен фактор в живота на всеки.

Кармичните кръстове от този месец бъркат работата, променят мястото, не дават завършеност, стресират, отричат материалното, пътя, консервативното, разклащат стабилността на физическия свят, предизвикват емоционални конфликти. Най-опасни са на 24 и 29 юни.

Основна идея на юни 2021 по първия ден: тук на място намирам идея за развитие и ме очаква безкраен път.

error: Content is protected !!