Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за Май 2021 година

Месецът съдържа 31 дни, от които всички активни и действени, но 13 от тях с резултат друг ден, спънати, противоречиви.
Видове активни дни през месеца според слуката на деня:

  • активни дни от типа едно нещо и докато не го свърша или няма резултат днес не започвам друго; само това чакам и на друго не разчитам; има ли шанс – действам: 5, 9, 14, 19, 30, 22, 23, 27, 28;
  • активни дни с два успеха в различно направление или двоен успех, от две неща избирам доброто: 2, 8, 11, 13, 18, 20, 21, 27, 30, 31;
  • активни дни с троен успех, успех в три направления, обединяващ ден: 7, 16, 17, 25, 29;
  • активни дни с пасивен успех днес и активен друг път: 1, 5, 6, 10, 15;
  • активни дни с двоен, но противоречив резултат: 3, 12, 21, 24, 30;
  • негативни, критично активни дни, рискови, повличат влошаване за дълго време, разваляне на работата, която е стартира в тях, водят до аварии, катастрофи, караници, стрес, здравословни кризи, аборт: 26 май.

Дни, подходящи за тържества, годежи, юбилеи, трапези, капиталовложения, традиции: 7, 16, 25.
Дни за напредък, медитация, духовни практики, за повдигане на духа: 2, 8, 11, 16, 25, 27.


Месец май като част от 2021 г. е месец за поток в търговията, но слаб, за уреждане на двустранни уговорки, срещи, месец за отношения, разговори. Спрямо годината е труден, бавен, не ни е месец, води до повтаряне, план Б.

Характерът на месеца е бавен, спънат, времето е спряло, външна комуникация, бързи преходи, път. Несоциален месец, малки групи, запознанства. Подобни месеци всяка година са януари и септември. За 2021 два от месеците са така вяли, бавни, на безвремие: май и септември. Друга година май е от най-активните и силни месеци, но сега не е така. Не може да се разчита на опита от миналото, на засилване и успех от април към май, а по-скоро към юни.

Май е за местене, смяна на мястото, човека, уговорката, шу-шу му-шу.
Кодовете по Лурейн са рядко положителни. Има само три дни с възможен ефект влошаване, ако не сме внимавали: 5, 15, 26 и един ден нереалистичност – 24.

Специални дни в Космоса: 9, 18, 27.
Силни дни: всички останали.

Месец май обединява хората по двама, трима, четирима и петима. Извън това не дава решение.
Силен подтик: какво трябва друг да направи.


В световен план е неболестотворен, проверявам дали е така, уговорка между познати. Решения между 2 и 5 души. Надробяване, когото познавам, от един на друг, предай нататък, манипулирам шефа.
Има заложена смъртност 3,1%. Няма увеличаване на разболеваемост. Следователно, ако е по друг начин е от зловредни човешки действия.


За България – създавам си противоречия, помощ за роднини, уреждане на наследства, ремонти, спестяване, вариант минимум, страдам, че страдат, затягане на колана, липса на ум и решение. Дребнав месец.
Месец на споделеното, каквото не съм изричал, на успешен втори опит.


Девизи на месеца:

Оттук – оттам – от този – от онзи. Кажи ми, че да ти кажа.

Социални решения чрез лични отношения. Познанства с влиятелни хора решават какво може. От око на ухо. Двама до пет души могат да свършат по-добре работа за обществото, отколкото голям екип.


Великден тази година на 2 май е истински духовен празник, носи голям импулс за развитие, култура, образование, подем и хармониране на място, благословение свише в семеен, районен и надсоциален план, носи усещане за ред и правда, единство и почит.

Гергьовден се пада на ден с фигура духовно развитие, изолация свише. Носи: социално духовно повдигане, осъзнаване на духовното призвание, ден, подходящ да се прекара сред природата.

24 май – ден за духовен подем и осъзнаване на земните противоречия в следване на духовно развитие.

error: Content is protected !!