Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за април 2022 г.

Месец април съдържа 15 пасивни, 8 активни и 7 кармични дни.

Месецът в направление: бизнес, партньорство, план Б, местене, опозиция, доказвам се, търговия, върви ми от втория път.

Април 2022 носи организираност, планиране, предприемчивост, работа над себе си, амбициозност, противоречие и взимане. Месец на взаимопомощта. Като дати месецът не изобилства от хубави дни, те се броят на пръсти, ако искаме от гледната точка на април да блеснем в рамките на годината.

  • Най-хубавите дни в месеца, но не за всеки индивидуално са 17, 23 и 29-ти.
  • Характерно за април е обратния аспект, че най-хубаво е старото познато, което уж не е много добре. Такива дни са: 3, 12, 21, 30.
  • Пасивни дни – едно нещо ако стане, постигнали сме максимума на деня са: 2, 7, 11, 16, 20, 27 април
  • Двоен успех в един ден и то активен, чрез действия, преживяваме на датите: 1, 5, 10, 14
  • Двоен пасивен успех ни позволява да изчакаме нещата сами да дойдат при нас, ако дойдат на: 6, 24, 29.
  • Критични са дните: 4, 8, 13, 22, 25, 26, 28 – носят семейни разправии, проблеми в личен и работен план, особено за хората, родени на тези дати, независимо кой ден и месец
  • Два от тези дни са изключително рискови и опасни, това са 8 и 26 – само посредничеството на друга страна посредник може да ги обезвреди в световен план.

Светът през април 2022 се разделя на две страни, които подсилват противоречието, което винаги съществува в действителността и изглежда нерешимо.

България през април минава през период на програма минимум, баланс между материално и идеално, направи си сам, материализирам духа, консервативност и идеализъм, не е социален месец. Нещата се правят, защото няма накъде, а не защото знаем какво.

Кодовете на Лурейн ни обясняват защо всеки ден преди обяд ако работим, грешим, чупим нервираме се, а следобед се радваме на успех или взимаме идеалните решения.

Използвайте месеца за намиране на индивидуалната си програма минимум – кое е това нещо, което мога с двете си ъце без чужда помощ, за което няма защо да се доказвам на друг, което ми осигурява всичко необходимо за момента.

error: Content is protected !!