Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за декември 2022 г.

Месец декември съдържа 19 пасивни, 11 активни дни и 1 кармичен ден. Месецът за нови начинания в направление: нов човек на ново място, запознанства, нов дом, офис, нов Аз, ново самочувствие, нова идея. Декември 2022 носи деловитост, стабилност консерватизъм, нареждане на нещата, работа над себе си и който следва този подход, ще сполучи най – много.

  • Най-добрите дни в месеца, които гарантират стабилност в материални и семейни дела и които са хубави в рамките на цялата година са 2, 5, 8, 11, 17, 20, 26, 29
  • Дните, които са подходящи за работа, подписване на документи, уреждане на делови отношения са: 1, 3, 6, 7, 9, 12, 15, 16, 18, 19 21, 22, 27, 28, 30, 31
  • Подходящи дни за пътуване, полети, международни дейности: 11, 15 17, 25, 27, 28
  • Критични дни: 14-ти март. Той е като вододел между първата и втора половина на месеца. Като проверка пред строя.
  • Най-хубавия ден в месеца е 17 декември – един от най-силните в годината. Подходящ за всичко най-хубаво – брак, покупка на имот, издаване на лична карта, създаване на фирма, има идеята на златната вода от реката на живота.
  • Останалите дни са нестабилни и несигурни сами за себе си и не подават ръка да вървим уверено във времето на следващите месеци. В тях е добре да правим всичко, което няма значение за бъдещето ни. Дни за плащане на сметки, пазаруване, 4, 9, 13, 18, 22.

Светът през декември 2022 е под пасивното влияние на нов етап, нова работа, нов план, ново преустройство, ново съзнание ни води към нещо по-щастливо.

България през мдекември минава през период на индивидуализъм, заземяване, консерватизъм, бездушие, безидейност, крия се в миша дупка, където ми е добре и не ме интересува другите какво правят, традиционализъм, сексуалност, тържества. Крия се в зоната на комфорта, каквото и да следва след това.

Кодовете на Лурейн ни обясняват защо всеки ден преди обяд работим успешно, а следобед се радваме на успеха или взимаме идеалните решения.

Използвайте месеца за откриване на своето индивидуално нещо. Работя и се ядосвам, стоя и се съмнявам – основно усещане през месеца. Ясно разграничени пасивни индивидуални и активни социални дни – и без числата от сутринта си личат, чак до вечерта. Годината чрез декември и последния си ден завършва с утвърждението “какво да правя” и гарантиран резултат нещо ново и прогресивно за света. Не се престаравайте пред другите, ако се чувствате добре и в по-тесен кръг.

error: Content is protected !!