Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за ноември 2022 г.

Месец ноември съдържа 15 пасивни, 8 активни и 5 кармични дни.

Най-добрите дни в месеца, които гарантират стабилност в материални и семейни дела и които са хубави в рамките на цялата година са 1, 3, 10, 12, 16, 19, 21, 27, 28, 30 ноември.

Останалите дни са нестабилни и несигурни сами за себе си и не подават ръка да вървим уверено във времето на следващите месеци. В тях е добре да правим всичко, което няма значение за бъдещето ни. Дни за плащане на сметки, пазаруване, 4, 9, 13, 18, 22.

Критични дни: 5, 14, 23, 24, 25 ноември – повличат ремонти, счупване, болест, аварии, недоимък. Приемете ограничение на този ден, вместо да се опитвате да доказвате обратното. Да се внимава много в тридневния период на влошаване на нещата рязко от ден на ден, който е в края на месеца: 23, 24, 25.

Светът през ноември 2022 е под пасивното влияние на приключващ етап, започнал в преходни години – клони към уточняване на деловите отношения, слагане край на трудностите, взимане на очерталите се решения умно.

България през ноември минава през материален период, промени в работата, семеен месец, безидейни решения, живее сега, не мислейки за бъдещето.

Кодовете на Лурейн ни обясняват защо всеки ден сутрин отменяме плановете, изпълняваме според друг, не ни е момента, а следобед работим по-добре от преди обяд.

Използвайте месеца за преодоляване на трудност, край на нещо, за работа, доизмисляне на стратегия, очертаване на граници, налагане на философия, възглед, за да използвате инерцията на времето, което съдейства в този момент за това. Между първия последния ден на месеца има позитивен аспект, който показва развитие.

error: Content is protected !!