Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за септември 2022 г.

Месец септември съдържа 30 дни, от които 8 слабо активни и 22 слаби пасивни. Това е месец за компенсация на август – лежерен, концентрираме се, но в себе си, приключваме, както има, оттук-оттам правим нещо и това е максимума. Има няколко половинчато силни дни в средата на месеца – от 12 до 18 е най-хубавата седмица. Нищо лошо не се случва. По-скоро рядко нещо се случва, замряло е като че тишината си почива. Няма нито един негативен аспект, но и слабите са мижави. Удря ме го чувства, на скатавки, на срещи, уточняване, едно нещо като направим, много е, достатъчно е, има и други дни – води до лежерно съществуване. Не е социален месец, а за индивидуална изолация и промяна в позитивен аспект.

Светът през септември 2022 проектира ново бъдеще, създава интриги, проверява качеството, прави планове, които му носят нов идеал.

България през септември минава през стабилен емоционално – материален период, и основната тема е работата, земята, основата, краката, сексуалното, приключване и довършване. Обмисляне на чувствата, постигане силата на Духа в материален план. Между света и България – враг предател.

Кодовете на Лурейн ни обясняват защо всеки ден преди обяд мисля и довършвам, а следобед се радваме на успех или взимаме идеални решения, дори има време за купон. Използвайте месеца за промяна на принципите, поставяне на цели, земеделска работа, ремонт на пода, босо ходене, състезания, преодоляване на трудност, вдигане на тежести. Ако времето има лимит понякога, скоростта е забавена и няма нагоре – надолу, а само по равното вървим, насладете се на мига.

error: Content is protected !!