Продължете към съдържанието

КАК НИ ЛЕКУВАТ ЧИСЛАТА ОТ 1 ДО 9?

Всяко число има свой метод на действие и лечение.

Числото 1 – с вода, чрез лицето, главата, външния вид. Не забравяйте като се приберете от вкъщи, да оперете маската веднага, да си измиете очите, ръцете, да свалите връхните дрехи. Ако сте болни, първо се изкъпете, особено лице и глава, сменете дрехите си. Тук е самолечението.

            Числото 2 – чрез поглед, глас, консултация – попитай знаещ, купуване – обмен на информация, ръкостискане, внушение, разминаване. Спазвайте дистанция от хората, но ако е физическа, нека не бъде емоционална, защото от това имаме нужда. 2020-та ни научи на дипломатическа дистанция за хубаво. Така се учим и да не си влизаме в аурите, да не слушаме прекалено много друг, да кажем конкретното, защото няма време за срещи и много разговори. Тук е друг да ми каже как се е излекувал.

            Числото 3 – чрез билки, етерични масла, хомеопатия, личен контакт с природата – всеки следва да намери нещата, които му действат и това да употребява. Ако всички са болни от едно и също – методите за лечение са според човека древно правило. По интуиция, с енергия, с екстрасензорни умения как да се лекувам – идва ми отвътре.

            Числото 4 – пречистване, пост, повече вода, течности, да не се тъгува прекалено, за да не ни паднат вибрациите и да сме податливи на болести. При това число се учим, че ако душата не страда, тялото няма да пострада. Който не е духовен или губи вяра и надежда, е по-често болен.

            Числото 5 – социални контакти с предпазване, ходене по улицата с предпазни мерки, транспорт – безопасност, пътуване, разходка, общоприети мерки, морал, правила за превенция. Човек има нужда от разходки, движение, но трябва да спазва правилата за безопасност и противозаразните мерки. Тук са химическите лекарства и официалната медицина.

            Числото 6 – лечени с любов, мотивация, готовност да оздравея бързо, ако се разболея, разумни решения, здравомислие, сексуалност, показване на физиечска любов към другите – търсене на безопасните начини. Тук добавката, която може да се препоръча, е бамбук и кедров прашец на фирмата Нова ера – ин и ян хапче за целия ден и оптимално горене на организма. Визуализация какво ще ме излекува. Силна храна.

            Числото 7 – изолация, усилване на вярата, профилактика, вземане на ежедневни мерки, упражнения – духовни, физически, раздвижване на жизнеността. Също – означава повече кислород – да се правят дихателни упражнения след всяко носене на маска, да се взимат продукти с кислород. Жабурене с кислородна вода, пиене кислородна вода на капки, микрохидрин и Н-500 на фирмата Корал клуб. Люти чушки. Камфор.

            Числото 8 – ежедневни мерки, свързани с това как и колко спя, как се храня, какви добавки взимам, рецептите, които знам от поколения, баби и дядовци, например – камфор да се носи, болест да не ме лови. В началото на миналия век с това са се церили – едно евтино и ефикасно средство. Кисело мляко, кисело зеле, домашна храна.

            Числото 9 – трудностите, тежестта ме лекува, скалите, пръстта, пясъка, камъните, мисълта ме лекува и концентрацията в нещо, работата, натоварването, както и да не мисля, че всичко зависи от мен, да не се обвинявам излишно. Въглен за пречистване.

error: Content is protected !!