Продължете към съдържанието

НУМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР НА СЪДБАТА – КАК ДА ГО ТЪЛКУВАМЕ

Как да разбираме нумерологичния календар на съдбата и да се ползваме от него?

            За любителите, които не познават кодовете на съдбата, системата от нумерологични науки за нея и тройния календар ето пояснения как да разбират знаците и обозначенията в него.

            Първата система на съдбата отразява така нареченото предопределено или както понякога казваме “така ме кара отвътре.” Съдбата е спусната Свише във вечността и чака да дойде момента схемата на случване да се стратира в рамките на 24-те часа денонощие: ниво реалност: изчисления по пирамидалния календар. В тройния календар това са трите обозначения от +, – и !, които показват минало, настояще и бъдеще на времевата линия на деня. Най-много хора, които не искат да разбират повече, разчитат само на това указание, защото то наистина съответства на това какво ни е дадено. Тук + означава добре, – зле и ! може да има само в трета позиция, което показва, че свободната воля или нашата реакция ще определи какъв резултат ще имаме към добро или не – това зависи от нас и се чете като да внимаваме. За определена дата, ако обозначението е + – + означава от добре към добре, макар точно сега да изглежда зле, трудно. Пирамидалният календар влияе над 25% от случващото се – това е максималната му проява на ниво физически свят.

            Втората система на съдбата личните кодове на Лурейн описват Духовния свят или ниво истина, съдържание, какво има. Това са четирите числа долу вляво в обозначението на датата. Те са разделени с точки. Всяко число определя основната емоция или успеха в определена часова зона на деня от 6 часа. Също активира определен вид съзнание у човека, съзнавано или не и по този начин подпомага сън и бодърстване, почивка и работа, съзнание и бит и други. Тази система определя като заложеност също 25% от случващото се като предпоставки и фактори още преди да е станало – създава очаквания, идва ни отвътре като предчувствие.

            Часовите зони са от 0 до 6, от 6 до 12, от 12 до 18 и от 18 до 24ч всеки ден. Числото в първа, втора, трета и четвърта позиция е като оценка на часовата зона. Ако искаме да избягваме проблемите и да ни върви без да се натъкваме на неуспех, следва да внимаваме да действаме активно в часовите зони 1, 3, 5, 6, 8, 9, а в останалите 2, 4, и 7 да не форсираме нещата, да не страдаме прекомерно, да изчакаме или да почиваме, за да ни е по-ползотворно времето.

            Третата система на съдбата е тази на нумерологичните карти, ниво действителност. От нея се определя 50% от случващото се и то чак, след като дойдат тези 24 часа, за които става въпрос като дата от календара. Казваме, че животът е 50% на 50%. Наистина той е първо 50% на 50% предопределен от ниво реалност и ниво истина. След това те се превръщат в нови 50% в противовес на другите 50%, които зависят от действителността.

            Същите зависимости важат и за четирите степени на съзнание, които човек носи в себе си и които отразяват съзнавано или не всяко от тези нива на света: реалност на ниво вибрация или Божествена вечност, истина на ниво енергия и поле или Духовен свят и действителност – материя и физическо тяло. На ниво реалност човек е Божествена душа, но това остава в спящото Свръх съзнание, на ниво истина човек е дух, отразява се на ниво подсъзнание, което в малка част будно и в голяма спящо. Действителността бива външна и вътрешна. Тя се отразява от социалното съзнание за външен живот и от самосъзнанието за вътрешен живот и самооценка.

            Как да тълкуваме нумерологичните карти?

            Посоченият нумерологичен куб е актуален за цялостното развитие на Земята все още и ще важи още най-много до 90 години. Ние живеем в него и той е още по-актуален за нас. Наричаме го европейски, защото отразява подреждането на числата над континента Европа. В него числата отразяват наклона на земната ос в момента и показват, че съзнанието на човека отразява в отклонение истината, което не дава възможност човек да се справи сам успешно и добре с реалността и действителността си.

            Наличните числа в една карта по линии показват за какво е деня и означават, че календарът на съдбата дава резултати още днес на тази тема, нещата бързо се уреждат с минимум усилия и време. Можем да забележим, ако наблюдаваме картите, че ако искаме да правим нещо на тема, а тази линия я няма в този ден, действието и резултата му се отлага за следващ ден. Така нещата стават по-неефективни, несигурни  и ние правим напразни усилия без да е сигурно кога и какво ще стане.

            В който и да е нумерологичен квадрат подреждането на числата по линии, които сега ще изясним има същото тълкуване. Съществуват осем линии на случваме, познаваме ги като кармични уроци и те описват всички теми от живота, но като начало нека ги запомним с няколко основни:

1-2-3 – място, дом, затворено пространство, стая, сграда, офис, на хартия, на чертеж, кройка, в определена среда, сред познатия кръг хора, родина, роден град

7-8-9 – навън, сред прирадата, в парка, в гората, в планината, на село, в чужбина, онлайн, екологично, с децата, в училище, ВУЗ, по телевизора, по модата, на изпита

4-5-6 – нещо се случи, стана тя, каквато стана, производство, план, организация, бизнес, проект, строева подготовка, инициатива, доказвам се, реализирам идея

3-6-9 работа, земя, животни, ниви, основа, класика, сексуалност, приключения, церемонии, тържества, назначение, професия, консерватизъм, материализъм, държава, военни, паради, шосета, коловози, работя, решения, улучена цел, бинго

1-4-7 лично, психика, здраве – болест, анализарам, оплаквам се, изслушвам, драма, мъча се, споделям, обяснявам се, филмирам се, колкото ми е по силите, прощавам

2-5-8 семейство, род, народ, традиции, бит, маса, трапеза, обичаи, море, хотели, расторанти, храна, готвене, сватби, рождени дни, годежи, сбор, наследства, близки

1-5-9 на улицата, съседен град, командировка, отивам и се връщам, институция, по правилата, съд, служба, медии, популярност, реклама, любов между хората

3-5-7 развитие, благословение Свише, най-доброто възможно, духовен разцвет, двоен успех, много бързо, внос-износ, международно, медитация, далечен път

            Пример за съобразяване на дневна карта от календара, готова и изчислена:

Денят 18 февруари 2023 е за два вида успех, след което чакам за следващо друг ден:

– един по линия на 1-2-3, например нещо у дома, подреждане, документ

– един по линия на 7-8-9, например колата, телефон, деца

След като денят изчерпи енергията си на случване – имам две успешни неща, ако искам трето, остава за друг ден, но не е казано, че това е утре. То ще стане, когато денят го позволява и лансира сега с предимство да се случи. Например, купувам етажерка за банята, плащам автокаското на колата и искам да говоря с шефа, но не ми се получава днес – разминаваме се. Кога ще може да се осъществи този разговор?

На 21.2.2023, когато има 5 и денят е 3 с троен успех, случайно срещам шефа на улицата и изясняваме въпросите.

В този ден има да ми се уредят три въпроса и не трябва да чакам, а да действам лично, защото деня има 5 и ми позволява това – да натисна ситуацията.

– един упех по линия на 1-2-3 – подреждане, документи, всичко на място става

-един успех по линия на 1-5-9 – екипна работа, изказване, отиване и връщане, интистиции, по улиците

– един успех по линия на 3-5-7 – бъдещи планове, широки възможности

            Най-важното число в една карта е ноговият път в живота или ПЖ – това е сборното число на трите съставки на датата ден, месец и година, редуцирано до едноцифрено.

            Тълкуване на ПЖ към дните:

ПЖ 1 – щастлив ден, одобрение, нова дреха, да ме чуят, да подаря, начало, крачка

ПЖ 2 – ден за срещи, разговори, уговорки, партньори, търговия, отказ, приемане

ПЖ 3 – хубав ден, с лекота, бързо, веднага стават нещата, рестарт, мир, намиране

ПЖ 4 – ден за проблеми, болести, липси, спестяване, тъга, отстъпка, съжаление

ПЖ 5 – ден за път, правила, ред, публика, баланс, проверка, добро, справедливост

ПЖ 6 – ден за любов, радост, смях, удоволствия, правилни решения, тържества

ПЖ 7 – ден за учене, оценки, поправка на грешки, цел, смисъл, качество, бъдеще

ПЖ 8 – ден за натрупване, запазване, гаранции, пари, семейство, сметки, грижа

ПЖ 9 – ден за работа, до край, концентрация, борба, съревнование, победа, загуба

error: Content is protected !!