Продължете към съдържанието

Април 2023

Месец април 2023 съдържа 15 пасивни, 14 активни дни, 1 кармичен кръст. Пасивните дни имат пасивен успех, ако нещата сами станат, докато ги мислим и чувстваме – това  е в реда на нещата. Те гарантират индивидуално справяне и личен успех. Активните дни изискват нашите действия  ите си струват, има бърз успех. Активните дни са социални. Кармичните дни са опасни: задействат стари карми, болести, активират неочаквани проблеми, аварии, чупене, карат ни да сбъркаме, обидим някого, да минем през проверка, глоба, драма, катастрофа. Възрастните хора, шофьорите и родилките са особено застрашени и в такива дни не трябва да са активни.

Видове дни:

  • пасивни: 2, 4, 6, 8, 9, 11, 13, 17, 18, 20, 22, 24, 26, 27, 29-ти;
  • активни: 1, 3, 5, 7, 10, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 25, 28, 30-ти;
  • кармичен кръст: 15-ти.

Има един ден кармичен кръст, който пресича действията, той е като вододел по средата на месеца – веднъж само не бива да сбъркаме. Умният човек не бърка в дупката на липсващото число на кръста. За януари са характерни кръстовете без 9, което означава няма край, не може да се измисли, довърши, контролира, не може всичко. Не са тип фатални кръстове, създават проблеми на пода, земята, с краката, аварии под земя, на пътя.

Април 2023-та е месец за семейството, рода, близките, покъщината, дома, селото, идеен сговор, идейна стабилност – вярваме, че ще се справим, мира, хармонията, уюта, лиснината, трапезата, празника, оптимизма.

  • Дни, подходящи за изваждане на лични документи или трайни дни с дълъг срок на годност: 19-ти.
  • Най-хубавата седмица от 16-ти до 23-ти февруари.
  • Дни за годежи: 1, 10, 19-ти.
  • Дати за зачеване: 16, 17, 18, 19-ти.
  • Дни за покупки на имоти, назначение на работа, откриване на офис, събитие, начална дата за дейност: 19-ти.

За света: мир, възход, семейството, храната, бита, удобствата, развитие, пътувания по света.

За България: социален месец, развитие, намерил съм му начина, психосоматика, излаз нагоре.

Девиз на месеца: Знам накъде съм тръгнал и каква ми е целта.

* Вижте в статията за тълкуване на календара в Статии всяка линия от числа в дневната карта как се тълкува и в каква област носи успех. Освен по видове КУ (кармични уроци или линии числа) дневната карта се тълкува по сборното число път на живота ПЖ. ПЖ показва основната емоция и посоката на деня. Наличните линии – за какво е деня, липсващите задачи и линии – за какво не  еденя, защото не носи резултат в самия ден, все едно не извършваме действието.

error: Content is protected !!