Продължете към съдържанието

Юни 2023

Месец юни 2023 съдържа 16 пасивни, 8 активни дни и 6 дни с кармичен кръст. Пасивните дни имат пасивен успех, ако нещата сами станат, докато ги мислим и чувстваме – това  е в реда на нещата. Те гарантират индивидуално справяне и личен успех. Активните дни изискват нашите действия  ите си струват, има бърз успех. Активните дни са социални. Кармичните дни са опасни: задействат стари карми, болести, активират неочаквани проблеми, аварии, чупене, карат ни да сбъркаме, обидим някого, да минем през проверка, глоба, драма, катастрофа. Възрастните хора, шофьорите и родилките са особено застрашени и в такива дни не трябва да са активни.

Видове дни:

  • пасивни: 2, 3, 4, 6, 9, 11, 12, 13, 18, 20, 21, 22, 24, 27, 29, 30-ти;
  • активни: 5, 7, 14, 15, 16, 19, 23, 25-ти;
  • кармичен кръст: 1, 8, 10, 17, 26, 28-ми.

Кръстовете са на често, хубаво поле, но минаро е юни и лошите дати съвпадат с тези от май. Умният човек не бърка в дупката на липсващото число на кръста. За януари са характерни кръстовете без 9, което означава няма край, не може да се измисли, довърши, контролира, не може всичко. Не са тип фатални кръстове, създават проблеми на пода, земята, с краката, аварии под земя, на пътя.

Юни 2023-та е месец за социални проблеми и несправедливост, глоби, протести, противообществено поведение, престъпления, ПТП, всеки трябва да е буден и бдителен, ако не може – да си повтаря числото 9 или 19 да усили ума си и вниманието, особено, когато има кръст.

  • Дни, подходящи за изваждане на лични документи или трайни дни с дълъг срок на годност: 19-ти като общовалиден, останалите могат да се посочат само в личен план.
  • Най-хубавата седмица от 19-ти до 25-ти февруари.
  • Дни за годежи: 19-ти.
  • За брак: 18 май 2023 е на-добрата за годината в дългогодишен аспект.
  • Дати за зачеване: 2, 11, 18, 19, 20, 29-ти.
  • Дни за покупки на имоти, назначение на работа, откриване на офис, събитие, начална дата за дейност: 19-ти.

За света: политически драми, подстрекателство и провокации, нечестност, инсинуации, незаконност, забрани.

За България: стоя на страна на мястото си, гледам отстрани, кроя си далечни планове, които мен ме касаят, взимам си урок какво да не правя повече, нови по-високи принципи и ценности, уроци и оптимизъм.

Девиз на месеца: Доброто има нужда от защита, а злото – от затвор.

* Вижте в статията за тълкуване на календара в Статии всяка линия от числа в дневната карта как се тълкува и в каква област носи успех. Освен по видове КУ (кармични уроци или линии числа) дневната карта се тълкува по сборното число път на живота ПЖ. ПЖ показва основната емоция и посоката на деня. Наличните линии – за какво е деня, липсващите задачи и линии – за какво не  еденя, защото не носи резултат в самия ден, все едно не извършваме действието.

error: Content is protected !!