Продължете към съдържанието

НУМЕРОЛОГИЧНА ЛОГИКА

Какво е нумерологията? Числово-буквена диагностика – корекция – решение. Ако вие очакване да е предсказване на бъдещето, вие се движите след потока на времето и сте негова жертва на съзнателно ниво – чакате числата да ви кажат какво следва. Не се отнасяйте пренебрежително към нумерологията. Тя скоро ще се превърне в единствения начин за ориентация в промените, които бъдещето носи. Съдбологията, която е по-високо ниво на нумерологията пък, идва да ни обрисува един точен свят на логическо ниво в конкретни параметри. Всичко е измеримо, уточнено, ясно, сравнимо, поправимо, възможно, нормата може да се уточни, законът има смисъл да се спази и фактите са ясни.

            Гледам в един завод в личен състав подбират кадри според биографията и образованието. Обаче проблемите с тези кадри са постоянни. Има едно изчисление, според което се вижда дали един човек става за определена работа и позиция. То е много просто да се направи. Каквото и да му е образованието на човек, биографията или характеристиките, никой не може да го изиграе по-добре от този лимит, който му е позволен да прояви по съдба.

            В друга частна фирма търсят психолог и социолог, за да се разрешават постоянните спорове между колеги в една стая, както и да се контролира текучеството. Първо ги обучават по един месец, дават им облекло, техника, а накрая напускат. Всички тези тонове мерки, които те предприемат нямат смисъл. Има едно изчисление, също простичко, което показва какъв е темперамента на човека – дали става за работа само сам, или само с втори партньор, дали може да работи 2-3 души или по-добре с цял голям колектив.

            Според датата на раждане се виждат ясно типовете социалност. Типът социалност у човека е вроден и непроменим във времето. Той е натрупано можене в резултат на преражданията. То показва най-добрата социална ефективност като работна позиция. Ако това се приложи към човека, на всичкото отгоре му носи здраве. Ако човек работи на място, което дразни темперамента му, се разболява от професията. Никоя наука не може да докаже тези малки зависимости, освен нумерологията. Тя е голямо превъзходство, но за умните хора.

            Идва младо момиче на 23г. и ме пита как да направи кариера. Гледам, в неговата рождена карта няма линията на работата, камо ли на кариерата. Казвам, че задачата в този живот е да стане съпруга и домакиня, а работата не трябва да причинява напрежение в съзнанието, може да бъде сменяна, прекъсвана, променяна – важното е да крепи семейството. Тя няма семейство още, но нейното постоянно притеснение как да бъде по-добре в работата.

            Защо? Гледа другите, връстниците си, приятелките, колегите и забравя за себе си. Никой не й е казвал никога, че трябва да погледне навътре и да прецени дали това е за нея. Тя има висше образование, което предполага кариера и тя иска още сега, на 23г. да я направи. Няма как да стане. Спокойно и разяснявам, че съдбата е поставила условие, понеже женитбата е по-важна, преди да се ожени, нито работата ще върви, нито изгледите за кариера. Тя не ме разбира. Тя би могла да дойде при мен, когато стане на 40 години и тогава тя ще е разбрала сама нещата, които сега казвам, че всеки човек е роден с приоритетите си предварително. Ако тя иска кариера, дава и се мъж с кариера. Тя вече е отказала на двама шефове, за да не я помислят за кариеристка.

            От какво се обърква човешкия живот? От социалното мислене. Много хора се ориентират по другите какво трябва да правят. А съдбата не иска от тях това. Съдбата ги обича, а те обичат това, което не е за тяхното естество, темперамент, психика и здраве. Кой е виновен? Виновна е науката, която те изследва като процент от всички – направо никой и ти внушава че норма са неяснотите. Кое може да помогне? Може да помогне науката нумерология, която те изследва точно теб по научни методи.

            Нумерологията е логика. Ако ви липсва правилен начин на мислене, числата могат да ви го дадат. Те са приложение във всяка област и помощ веднага. И няма значение дали вярвате, а дали правите или не това, което числата ви съветват. Физическият свят е време. Имате всичкото време на света да доказвате, която и да е противоположна теза на другата. Има време за лутане, има време за постигнати цели. Който няма цел, той се лута. Физическият свят е движение във времето и всичко е измеримо в него – движението на психиката, физиологията, социалното, икономиката, политиката, няма нищо извън зависимостите на числата, чрез които е извършено и Сътворението на Вселената и грехопадението и чрез които ще преживеем в бъдеще спасението на света и всяка човешка душа.

            Пред нумерологията човек няма нужда да е 100%-ва личност, която служи на обществото, защото всъщност не е на практика. Личността е само 25% отговорност, човек е индивид на 25%, индивдуалност на 25% и космичност на 25%. Колко съзнаваме е един въпрос, а какво сме като потенциал, това е по-интересно. У всеки човек е цялата Вселена и всеки може да бъде измерен, проучен нумерологично, за да се разкрие съдбата му в най-добрия вариант.

            Съдбата е защитила всеки човек в прераждането му със собствена индивдуална норма. Който е против тая норма и съди човека, на практика си прави карма с него. Човек обаче не знае собствената си стойност и си позвалява по-неуките от него да му вменяват вини и да обезценяват духовната му стойност, да му губят времето на физическия живот. Нумерологията е в състояние да поведе човека към светлото бъдеще. Не технологиите, а числата и буквите могат да върнат загубеното самочувствие на съвременния човек. Необходима е обществена просвета и изпробване на убедителните ефектни решения, които можем да имаме във всяка жизнена област.

error: Content is protected !!