Продължете към съдържанието

Месечен нумерологичен анализ за февруари 2024 година

Месец февруари през 2024 съдържа 29 дни като високосна година.Това са повечето слабо пасивни дни:16 на брой – показват, че пасивността и индивдуалното поведение са по-печеливши от всяко друго. Това са дните: 1, 2, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28, 29-ти февруари.

Съдържат се също 3 активни дни с оглед на решаване на проблем от семейно или битово естество – наложително и за добро е да направим нещо, да отидем и да се върнем, но по негативини причини, свъзани с болест, ремонт, нещо спешно. Това са дните 3, 12, и 21 февруари.

Има и 10 критични дни с негативна програма на деня от типа: забранено е, не е позволено, глобата е такава, активиране на проблеми, кризи, влошаване на нещата, губещ резултат. Кръстовете са при 5, 6, 7 и 8 – откючват социалена, духовна и емоциално-материални карма, ако не реагираме с емоционална интелигентост на висота и не се постараем да не ги задействаме. Това са дните 4, 5, 6, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 25 февруари.

От тях 24 февруари освен, че е кръст, е и лунна фаза – постига най-силна негативност. Тази дата е национаен празник на Естония. А през не минава годишното влияние само като месечно за държавите: Бермудски острови, Гвинея Бисау, Замбия, Квебек, Украйна. Новолунието за тях им носи лед, вятър, урагани, стихийни водни и въздушни бедствия. По подобен начин са засегнати селища, чийто празник е на 24.2 – повече и на 24-ти друг месец – по-малко.

Характерът на месец февруари минава под ПЖ на дневната си карта 2. Това го превръща в месец за размяна, уговорки, преговори, презентации, разговори, срещи, обмен, търговия, местене, казване на „не“. Пасивен е – каквото само стане, докато чакаме, най-добре става. Месец за индивдуално справяне, социалните процеси не остават във времето, само индвидуалните постижения се пропускат за затвърждаване в еволюцията. Числото 2 означава „каквото друг, партньорство, приемане, смяна, план Б, по-добре друго“.

Геометрията на картата на 1 февруари 2024: мястото на друг, друг на място, другите подредени, друга среда, друг дом, офиса на друг, магазин за друг, друг магазин, друга уговорка. Всеки според индивдуалната си рождена карта може да раздвижи, усили, отслаби, блокира или да оправдае пасивността си чрез аспекта на дневната карта или да си обясни защо е така. Тази карта забавя всички останали по-силни от нея през годината и дава указанието да стоим на място, да се съобразим с думите, уговорката, плащането, срока, работата, установеното, канализираното, успеха, сметката, броя, видяното и чутото.

За тълкуване на броя кръгове в геометрията на нумерологичната карта: вижте анализа за януари 2024г.

През месец февруари преобладават най-много кръгове при числото 2. С факта, че месечната карта е с ПЖ 2 и февруари е втори месец, акцентът на 2 става много силен. Това активира двустранността, полярността, отношенията, бартера, двойките, партньорствата, спогодбите, търговията, информацията, видяното и чутото става важно, изгодата, манипулацията – трябва да разпознаваме кое е лъжа и истина, не е толкова лесно да се установи.

За сравнение при тълкуване:

  • числото 1 означава давам, а 2 – взимам и давам, за да взема, което ме кара да дам и давзема пак и т.н. – верига от взаимодействия;
  • числото 1 означава тръгвам, 2 – правя крачка назад;
  • числото 1 като година означава каквото яз, а числото 2 като февруари означава според друг, с друг, ако има с кого, като ме видят и каквото чуят за мен другите.

В Таблицата знак + посочва кои теми „за какво е деня“ се отнасят за всяка дата.

Тълкуване на календарните аспекти на дневните карти:

error: Content is protected !!