Продължете към съдържанието

Месечен нумерологичен анализ за април 2024 година

Месец април 2024 съдържа 50 на 50% слабо пасивни  и слабо активни дни. Пасивността – да не бързаме да действаме и индивдуалното поведение, каквото можем със собствени усилия, са необходимо в половината от случаите като достатъчен и успешен вариант на поведение. Псивни са дните: 3, 4, 7, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 18, 21, 22, 26, 27, 30-ти април.

Активните позитивни дни са слаби и касаят семейството, народа, бита, действия от първа необходимост – сън, подслон, храна, здраве. Те са 1, 5, 10, 14, 19, 23, 28 април. Това показва, че действията ни, ако са за уреждане, спасяване на народа, семейството, са оправдани и навременни, друг вид градивни социални действия няма налични като възможен позитивен резултат във времето, който да остане след като ги извършим – бизнес, политика, икономика, образование и др. Тези 7 дни са 50% от пасивните като вероятност.

Има и 8 критични дни с негативна програма на деня от типа: забранено е, не е позволено, глобата е такава, активиране на проблеми, кризи, влошаване на нещата, губещ резултат. Това са дните 2, 6, 11, 15, 20, 24, 29 април. Това показва, че ако човек действа, последиците от действията му на 7/15 може да попаднат под позитивни последици, а на 8/15 на негативни. Което прави пасивността още по-оправдана и печеливша за месеца.

С лунна фаза съвпадат кръстовете при датите 2-ри – намаляваща луна и 15-ти април – разпад.  С най-голяма негативна и разрушителна сила е 15 април. Тази информация се излага относно това, че 2024 се очаква като катаклизмена и да се преценят степента на рисковете. Не пътувайте по това време в тези държави. Като кръстът на 24-ти продължава 48 часа – до края на 25-ти. Носи продължителен неразрешим бързо проблем.

Държавите, които могат да бъдат най-засегнати по линия на 2 април са следните: Виетнам, Индия, Гвинея, Лаос, Мароко, ОАЕ, Италия. На всеки континент проблемът, начинът на разплащане на кармата, е различен, но спрямо едно нещо.

По линия на 15 април са засегнати: Индия, Южна Корея, Хондурас, Никарагуа, Кипър, Унгария, Лихтенщайн. Тук визираме явления природни катаклизми, разрушения, фалити.

Месец април 2024 година минава под ПЖ на дневна карта 4. Това прави месеца пълен с разрушения, ремонти, бедствия, проблеми с вода, пропадане земетресения. Изисква съдействие, бърза помощ, грижа за постарадали, бедни, болни, немощни. Това по плана на съдбата е месец за взаимопомощ и състрадание. Най-важни са близките, семейството, водата и душата. Малкото решава въпросите по-добре от големите работи.

Дните, в които липсва числото 6 са 15 – липса на решение, топлина, мотивация, смях, сексуалност. Дните, в които липсва 7 са 16 – липса на представа, надежда, ориентация, бъдещи цели, идеал, критерий, принципност, вяра. Дните без 9 са 15 – без ум, логика, довършване, сила, концентрация, внимание, отказ от борба. Без 3 са 14 дни – не  емомента, не може бързо, нито както точно го искам, не е лесно, няма синхрон, не съм спокоен, няма условия. Като имаме предвид това, следва да не се обвинаваме защо в някои дни нещо не ни се получава или не проявяваме качества, на които по принцип разчитаме. В материята на съдбата никой не е над нея. Моментът предразполага към това, което е и нещата, каквито са, независимо от основните им качества по прницип.

Тълкуване на календарните аспекти на дневните карти:

error: Content is protected !!