Продължете към съдържанието

Месечен нумерологичен анализ за декември 2024 година

Месец декември 2024 съдържа 16 на брой пасивни, слаби дни за индивдуално справяне и успех. Това са дните: 1, 4, 7, 8, 9, 10, 13, 16, 17, 18, 19, 22, 26, 27, 28, 31-ти януари. От тях 7, 16, 25 март са едни от най-добрите в годината с дълъг срок на годност за години напред – подходящи за имотни покупки, назначаване на работа и други по-належащи трайни събития.

Съдържат се 8 активни дни – от тях дни за спешност са 2, 11, 20, 31, а останалите 5, 14, 23 и 25 са целенасочени, силни и успешни в много направления, носят борбеност, издържливост, мъщ, победа, световно значение.

По кодовете на Лурейн – четирите числови зони – сутрин прекарваме времето до обед леко, успешно, а следобед свършваме много работа и се товарим повече, печелейки пари и спомени. Тези двети стойности са постоянни за месеца всеки ден. От 0 до 6ч. и от 18 до 24ч. стойностите са различни. Седва да внимаваме при 4 и 7 да не влошим нещата – по-добре да изчакаме и да действаме в друга часова зона.

Месецът минава през пет лунни фази. Най-силен и негативен кръст има на 30 март, когато това съвпада с фазата растяща луна – надигане на негативността. Това визира точно и само България, а други държави, чийто национален празник е на 3-то число, но друг месец ще бъдат по-слабо засегнати – Беларус, Германия, Доминикана, Катар, Панама, Полша и Сан Марино. Според местното време, календар и азбука, според континента може да има разлики в степента на негативност и направлението на изява. През този месец това са най-засегнатите държави по някакъв начин. Възможни природни катаклизми или социални сътресения. Проблемът идва от три страни и спасението е да се стои на подходящото място, без движение.

Държави към 30-то число по националния празник имат да минат през трудности за 2024-та година: Хърватия, Конго, Нидерландия, Ботсвана, Англия, Барбадос, Великобритания. Аспект: рушене, скали, земетресения, непроходимост.

Виждаме, че всяка дата, особено тези, които за дълго време сме абонирани като националните празници на държавите, привлича съдбата, която върви по времевата линия на определената дата.

През декември има 17 дни без числото 7 – отсъствие на вяра, представа, ориентация, посока. Дните без 9 са също 17 – дни без логика, концентрация, край, внимание, сила, система. Дните с 5 са 16 – спарвям се несоциално, индивдуално. Без числото 6 са 16 дни – без решение, готовност, мотивация, визуализация, без да искам. Винаги в дневните карти присъстват числата 1, 2, 3, 4, 8 – аз сам 1 намирам как 3 да  говоря, търгувам, видя 2, да свържа двата края, да помогна 4, да се погрижа 8.

Годината завършва на 31-ви декември като полузатвор– последната карта е за тържесктва, радост, купони, веселие и красиви мигове – дава настроение и щедро пилеене на очарование. Показва, че има излаз от всичко и момента е дошъл.

Датата 25 декември, втора в годината като 25 март, е от типа максимален ден, от най-силните позитивни, макар и трудни дни в годината, за които можем да се абонираме с трайно действие.

Тълкуване на календарните аспекти на дневните карти:

error: Content is protected !!