Продължете към съдържанието

Месечен нумерологичен анализ за ноември 2024 година

Месец ноември 2024 съдържапреобладаващо слабо пасивни дни:20 на брой – показват, че пасовността и индивдуалното поведение са по-печеливши от всяко друго. Това са дните: 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 26, 27, 28, 29 30-ти януари.

Съдържа 4 активни дни с оглед на решаване на проблем от семейно или битово естество – наложително и за добро е да направим нещо, да отидем и да се върнем, но по негативини причини, свъзани с болест, ремонт, нещо спешно. Това са дните 4, 13, 22, 31 януари.

Има и 7 критични дни с негативна програма на деня от типа: забранено е, не е позволено, глобата е такава, активиране на проблеми, кризи, влошаване на нещата, губещ резултат. Това са дните 5, 6, 14, 15, 23, 24, 25 януари.

Като цяло месец януари минава под ПЖ на дневната си карта 2. Това го превръща в месец двустранност, партньорство, размяна разговори, срещи, презентации, обмен. Месец за индивдуално справяне, социалните процеси не остават във времето, само индвидуалните постижения се пропускат за затвърждаване в еволюцията. Числото 2 означава „според друг, на друго мядсто, място до друг, местене, подялба“. Геометрия на картата на 1 февруари: от ъгъл в ъгъл, скачам насам натам без нищо конкретно да върша.

Месецът не започва и не завършва добре, не ми е месец. Редуват се три пъти период от няколко пасивни и някоко активни карти. Най-труден е периода от 15 до 25-ти.

Луната активира 15-ти и 23-ти като търсене на конфликти, периоди на рушене. Страните засегнати при 15-ти число бяха посочени към анализа за месец април Индия, Южна Кория, Хондурас, Никарагуа, Кипър, Унгария, Лихтенщайн. Аспект катаклизми със студ, вятър, лед, вода, от небето, от морето.

Към 23-то число имат да минават през проблеми държавите Англия, Гвиана, Бурней, Египет, Люксембург, Пакистан. Аспект огън, жега, катастрофа.

Да работим по лесния начин като работим по-малко часове или месеци в годината – това съветват числата. Напрежението идва от ниската вибрация, която носят катаклизмите и слабата енергия, която поддържа уплашената психика. Редуването на пасивно слаби и активно негативни дни в месеца ни прави объркани. А си действал, а си сбъркал – активността не  енай-доброто решение в критичен период. В 15 от картите да стоим на място 1-2-3 е за предпочитане. В 7 – да сме навън, а останалите, където и да сме, минаваме през неуредица, проблем. При тази теоретическа обстановка човек трябва да е мъдър и разумен, за да не търси това, което не е зададено като възможен шанс. Годината е за оцеляванае не за нереалистични надежди и претенции.

През ноември се усилва самосъзнанието на хората, изобщо съвестта. Човек си прави самооценка и равносметка на личните избори и варианти.

Тълкуване на календарните аспекти на дневните карти:

error: Content is protected !!