Продължете към съдържанието

Месечен нумерологичен анализ за септември 2024 г.

Месец септември 2024 съдържа23 слабо пасивнидни. Активните са по причина на спешни действия – 3 на брой и 4 кръста. Това показва, че сякаш времето и дейността са замрели, всичко става тихо, бавно, окончателно, неусетно. Пасивните дни са на изчакване, позволяват задълбочаване във вътрешния свят и не дават условия за дейност и факти отвън. Активните са еднократни, насочени и вяли. Кръстовете също са по-слаби, макар и към ПЖ 5 – задължителен кръст за всички месеци през 2024.

Съмнения може да имаме спрямо очаквания 24 септември, попадащ в лунна фаза растеж на луната. Държавите, които това засяга са: Бермудски острови, Естония, Гвинея Бисау, Замбия, Квебек, Украйна. Аспект земетресение, блокада.

Дневната карта на 1-ви септември и с ПЖ 9 – приключващ етап за годината в световен план – на трудностите, на края, на стратегия, система, философия.

Месецът се преживява като затишие отвън и отвътре. Водещи са срещите, отношенията, обещанията, договорките, липсата на движение е забележителна.

Месецът започва и завършва добре с усещане за отглас на нещо отминало.

Във всяка карта от датите на месеца се вижда, че отсъстват минимум 3 до 4 числа. Това води до спиране, скриване, липса на инициатива, затишие, стремеж към минимум движение и контакти. Прави впечатление, че четните числа имат по-голямо натрупване на кръгове от нечетните – води до емоционална трансформация вътре в себе си и материални интереси. Същото идва като извод също и от факта, че в повечето карти броя на видове числа са или равен брой четни и нечетни или водещ брой четни.

В Таблица 3 знак + посочва кои теми „за какво е деня“ се отнасят за всяка дата.

Тълкуване на календарните аспекти на дневните карти:

error: Content is protected !!