Продължете към съдържанието

Месечен нумерологичен анализ за юли 2024 година

Месец юли 2024 съдържа 19 пасивни дни и 12 критични. Това е интересно съотношение между позитивни позитивни  и активни негативни аспекти. Те се редуват в следната последователност: 4 позитивни пасивни, 4 активни негативни, 5 позитивни пасивне, 4 активни активни, 5 пасовни позитивни, четири активни негативни и 5 пасивни позитивни. Месецът започва и завършва добре. Но периодите от последователни кръстове изискват 4х24 часа или трудните 96 часа бдителност, издържливост и самообладание. Това е предизвикателство за който и да е човек. Кръстът в рамките на 24 часа се изтърпява, защото те бързо свършват. Но от три дни нататакъ последователните кръстове стават предивикателство.

Пасивни дни: 1, 2, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 21, 22, 27, 28, 29, 30, 31-ви.

Критични и кръстове дни: 6, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26-ти.

Фазите на луната посочват 5 юли като важен обрат и критична точка. Луната е в пълнолуние и това активира с допълнителна сила процесите. Носи разделяне, действия с далечни последици. Дръжави, застрашени от това: Дания, Великобритания, Венецуела, Джибути, Тайланд. Аспект – не се движи, не се мести, проблемът е северозападен или югоизточен, може да причини проблеми с кожата. Въздържайте се от пътуване и пребиваване в този период по тези места. Може да преживеете нещо наистина опасно. За първи път си позволявам да изнеса такива данни, но този път е наложително. Трябва да се научим да слушаме знаците на съдбата, които са проектирали всъщност събитията още преди да се случат.

Месец юли е с водеща първа карта с характеристика пасивна, ПЖ 7 и КК 1-4-7 небе, глава, психика и 7-8-9 чужбина, по света, природа. Това прави месеца международен, духовен, на вярата и идеята.

Кръстовете са при ПЖ 2, 3, 4, и 5 – касае отношенията с познати и непознати, с близки и врагове. Това активира разплащането на карма на комуникацята и обещаното от всякакъв характер. Като два на два по видове са кръст на път и кръст към точка. На 50% минаваш през катаклизъм, ако пътуваш и на 50% стоиш на място и да чакаш по същите причини. При всички случаи високото и далечно място е решение на бягството или търсенете на безопасност.

Дните без 5 или без пътуване, движение, без социални решения – има само индивдуални начини за справяне – са 19. Картите с 5 са кръстове – няма социална помощ, няма път, няма правилен начин в група. В 12 от дните липсва 1 и 9 по време на кръст – забраната на тези числа дава усещане, че не знам какво правя или няма как да го направя, няма начало, няма край, не аз мога да мисля, да се боря, да довърша, да имам силата. Дните без 9 са 16 – по време на кръст и без кръст – носят загуба на внимание, концентрация, надежда, логика, сили – не са доъбр помощник – но не бива да се обвиняваме, а само да го съобразим. В 17 от дните липсва 3 – сега не е момента и нещата са на изакване. Това не е фактор нито за това да е възможно да работим добре, нито да пътуваме, нито да предвидим нещата или да ускорим процесите.

Тълкуване на календарните аспекти на дневните карти:

error: Content is protected !!