Продължете към съдържанието

Месечен нумерологичен анализ за юни 2024 година

Месец юни 2024 съдържа 30 дни кармични кръстове – стопиране на съдбата, форсиране на кармата. Показва катаклизъм, който касае цялата земя – географско прекрояване на планетата с оглед на смяната на инерцията, кармата, пространствено-времевите показатели с цел извършване на така наречения Преход към Новата епоха.

За информация: Преходът към Новата епоха започва през 1912г. и завършва през 2112г. Повратен момент, централна точка му е 2012г. Това означава, че сме във втората му част. Това е 200 годишен период на спиране и преобръщане на показателите, заложеностите на съдбата на трите нива на света: материално, енергийно и вибрационно. Вселената е вървяла по своя път на всемирно разширение от милиарди години и Преходът служи то да бъде стопирано, всички процеси да се преобърнат с цел да осигурят оратна инерция и свиване на Вселената. Старата епоха си е изиграла вече ролята на падане на духа в материята, отдалечаване от Бог и реалността, приспиване на висшите съзнания и загуба на връзката на индидуания човек с висшите светове – Духовен и Божествен. Новата епоха е така нареченото връщане към Бог, одухотворяване на материята или същинска еволюция на духа в материята.

Повратна точка на Прехода е не 2012г.            а 2024г. и то точно месец юни. Това е възлов месец, проектиран за ликвидиране на кармата, за теглене на черта, която взима сметката на злото, старото, деструктивното, неморалното, вредното, болното, изиграло ролята си вече. Може да се каже, че 2024, стартирано от юни, е врата или увертюра към предстоящия период на Апокалипсиса, който трая 40 години от 2026 до 2086г. Целият този период от 2024 до 2086г. е като метла, която ликвидира негодното да върви напред в еволюцията на Духа и превръщане на волята в свободна, а на психиката, да излезе от затвора на стреса  истраха и да позволи на духа и душата да води и пази всеки човек.

Трябва да бъдем разумни и дисциплинирани, защото злото идва за добро. Защитата, балансът са отвътре, а не отвън у всеки. Календарът на 2024 показва съдбовен съд над старото в света.

В този месец е актуално да научим и внимаваме какви видове кръстове се съдържат в последователните дни.

Тълкуване според ПЖ на кръста:

Кръст с ПЖ 1 – против Аз-а, волята, без да съзнавам, не искам да започна, забрана за мнение

Кръст с ПЖ 2 – принудителна раздяла, местене, подялба, критична манипулация, противник

Кръст с ПЖ 3 – спънка на успеха, прогреса, без мир, не сега, не тук, не така, не бързо, не върви

Кръст с ПЖ 4 – емоционална криза, физиологична криза – стомах, нерви, чупене, авария с вода

Кръст с ПЖ 5 – социална криза, проблем на път, с документи, глоба, престъпление, насилие

Кръст с ПЖ 6 – война, кръвопролитие, катастрофа, изневяра, интриги, кавга, сбиване, пожар

Кръст с ПЖ 7 – идейна, духовна, интелектуална криза, рязко заледяване, криза на върха, вятър

Кръст с ПЖ 8 – семейна, национална, историческа криза, с бременност, брак, загуби на пари

Кръст с ПЖ 9 – крайност, световна криза, ситуация на живот и смърт, краят е край, без логика

Тълкуване според липсващото число:

Кръст без 1 – независимо от мен, без начало, не съм осъзнал, никой не ме пита,без да мога

Кръст без 3 – не сега, не така, не тук, не е лесно, неадекватно, неприспособимо, чакам, блокаж

Кръст без 7 – никога повече, краят е край, без продължение, без смисъл, без издигане, без цел Кръст без 9 – без кнотрол, без сила, без логика, не света, без работа, без довършване и победа

Тълкуване на видовете кръстове спрямо другите числа извън 2-5-8 и 4-5-6:

 • Кръст към точка – принуден съм да търпя, мълча, не мога да взема мерки, чакане
 • Кръст към диагонал – социален проблем, забрана за движение, преминаване
 • Кръст към хоризонтален урок – блокаж, стопиране, разрушение, ремонт, пропадане
 • Кръст към вертикален урок – срутване, промяна на ситуацията, проблем на място
 • Кръст към триъгълник – ситуация с три показателя с 50% развитие и 50% блокаж

Месец юни е въпрос на оцеляване, на живот и смърт, съдбата индивдуално и социално е стопирана. Не действат други фактори, освен фактора съдба.

Проблемът е относно:

 • при 3-6-9 земята, работата;
 • при 1-4-7 – небето, главата, въздуха, отгоре, покрив
 • при 1-2-3 на място
 • при 7-8-9 природен, м чужбина, гората, планината
 • при 1-5-9 в намаляване – изисква път, местене
 • при 7-8-9 в увеличаване – решението е на по-високо
 • към точка – едно число – изчакване

Лунните фази правят особено повратни дните:

 • 6 юни – кръст при 2 – носи рефлекс на друго място, явва се като втора стъпка от друго явление, изисква местене и залага проблемът на земата и под нея – засегнати има голяма вероятност да бъдатБоливия, Гана, Финландия, Швеция – проблеми с обмена, комуникациите, разцепване;
 • 14 юни – кръст при 1 към точка 1 – неочаквано аз, неочакван провал – към лунна фаза намаляваща луна – само Израел;
 • 22 юни – най-тежкия кръст на разруха, смърт, фалит, краят е край – на фаза новолуние – Ливан, Мали, Йемен, Сейнт Луис – аспект смърт, разруха;
 • 28 юни – кръст при 6 без 3 – не тук, изисква бягство далеч относно пожар кръвопролитие, огън, лава – на фаза пълнолуние, която го прави най-тежък – Азърбайджан, Мавритания, Албания, Перу – аспект огън, висока температура, лава, катастрофални явления.

Имат значение държавите, градовете, селищата, хората, абонирани чрез главен празник на тези дати като ден и месец и с една идея по-малко добре, онези, които вървят по тази дата, но без да е и месец. Тук в допълнение астрологични анализи биха дали още яснота.

Дни с липсващи числа 1 и 7 са 5 на брой – липсва ни лична ориентация какво да правя, липса на лична цел, посока, вяра, вяра. Дни без 3 и 9 са 8 на брой – не сега и не до край – водят до неадекватни мерки, неспособност, загуба на внимание и конкретика, бързина и логика. Без числата 7 и 9 са 6 дни – означава не виждам края, не мога да се боря и да се надявам, губа звук и картина, нищо не може да се направи. Тук виждаме, че при кръстовете липсващото число действа много силно като забрана за справяне. Без числото 3 са 16 дни – неадекватност, липса на мир. Без 7 са 15 дни – забрана за установена цел, вярна посока, доверие, бъдеще, ориентация. Без 9 са 15 дни – без логика, сила, без край.

Проблемът на кръста не е само това, което се слечва отвън, но и психическия блокаж да реагирам правилно. Последователните дни кръстове са от различен вид в 9 от дните и след това се повтарят три пъти  иполовина в рамките на месеца.

В Таблицата знак + посочва кои теми „за какво е деня“ се отнасят за всяка дата.

Тълкуване на календарните аспекти на дневните карти:

error: Content is protected !!