Продължете към съдържанието

КЪСМЕТ ИЛИ ПРЕДПОСТАВКА ОТ ПРЕДИШНИ ДАЛЕЧНИ ПОСЛЕДИЦИ

Много хора вярват в късмета, но каква е числовата логика, която стои зад него? Какво е той според нумерологичните изчисления? Понятието късмет изобщо не е въпрос на случайност, а на причинно-следственост.

            Според зависимостите на числата, които залагат съдбата на ниво вибрация, енергия и материя, психиката е най-податливото нещо на буквално сбъдване на съдбата, защото 50% от нея теоретично не може да съзнава предпоставките на съдбата от ниво реалност и истина и на 50% може, но повечето хора не вярват, че това е така или че е много сложно да се разбере дали е така.

            Изключително ниско е нивото на вярна представа у повечето хора какво може да е съдба, Духовен или Божествен свят. Разбира се, ако отречем, че нещо съществува, това никак не ни върши работа да разберем дали е така или какво е то. Хората поддържат големи заблуди, вярвайки в неистини, просто защото и другите правят така, а това е по-удобно.

            Ние живеем и съзнаваме физическия свят. Той се подчинява на закона на инерцията. Има връзка между инерцията и причинно-следствеността. По определение на числата отделен свят е онзи, който може да създава причини и е да се оразява във всеки от останалите светове.

            От изчислението и тълкуването на рождената пирамида знаем, че първи ред тълкуваме като причини – какво правя, какво си причинявам, втори ред – близки последици, за коио предполагам, коио виждам в обозримо бъдеще и трети ред – далечни последици, които не съзнаваме и са напред във времето.

            Понеже живеем във времето, датата на която нещо става е причина, а свързаните с нея дати в бъдещето на времевата линия са близки последици. Далечните последици, това са сборовете на картата причина и картите близки последици за девет години напред.

            Тогава какво е късметът? Добра възможност, която поредно следва във времевата линия, в която така и така вече са започнали да ти се случват нещата на определена тема. Има времеви линии, които не съдържат късмети, има такива, при които те са постоянни спътници.

            Хората, късметлии, като рождена дата са родени във времева линия, в която има много попътни ветрове, асансьори на успеха, с минимум усилия нещата стават, липсва карма, която ги спъва, присъстват необходимите заложени сбъдвания в точните възрастови периоди, когато човек следва да има потребност от нещо. При повечето хора нещата в живота се случват логически.

            Да разгледаме причините и последиците по-подробно. Ако си мислим, че това означава причина, от която приозтича една последица и въпросът се приключва, това не  е точно така.

Едноцифрените числа са девет. Първите числа от 1 до 4, които визират земното противоречие, кръстът – страдание или действителността (четири елемента) като квадрат, наричаме близки последици. Останалите, от 5 до 9 са далечните последици.

            Числото 1 е близка причина, 2, 3, 4 – близки последици, 5,6,7,8,9 – далечни последици. Ако става въпрос за 9 години, това показва например, че ако една връзка не се задържи за една година, в нея няма енергия за причина дори. Ако се разпадне на етапа на близките причини до четвъртата година, тя показва слаба съвместимост. Ако се разпадне преди деветата година, в периода на далечни последици, това показва, че причината е слаба и връзката няма бъдеще.

            В човешкия живот девет години са цикъл, а в социален план това са 5 пъти по 9 години или 45.

            Една връзка е стабилна, когато може да оцелее три пъти по 9 години без да става въпрос за раздяла. С такъв човек си струва да живееш и от такъв партньор да имаш деца – това повишава еволюцията на планетата и на човечеството.

            За едно многогодишно явление това означава, че то продължава, докато няма нова причина или докато инерцията на времето от времевата линия продължава действието и не го прекъсва:

Наричаме срок на годност всяко прекъсване на причината или последиците във времето – това се отбелязва с кръст без 7 – другите кръстове означават само препятствие.

            Ако разглеждаме света като троичен – физически, духовен и Божествен, причинно-следствеността означава, че:

  • причините от Божествения свят се отразяват като близки последици в Духовния и в далечни – във физическия свят;
  • причините от Духовния свят се отразяват като близки последици във физическия свят и далечни – в Божествения;
  • причините от физическия свят се отразяват като близки последици в Духовния и далечни – в Божествения свят.

            Друг е въпроса, че физическият свят още не е на това високо енергийно и вибрационно ниво, че да стигат последиците съвсем до край.

            Ще кажете късметът е толкова хубаво и лесно нещо, а толкова много неща трябва да знаеш, че да разбереш откъде идва. Винаги нещата могат да се случат по умствен или по сърдечен начин. Добрият човек попада на късмет, защото го заслужава. Съдбата го награждава с него. Лошият обича да краде чужд късмет, защото друг начин не му е достъпен, макар, този начин да му носи много карма и блокиране на късмета в бъдещи животи и живота на наследниците.

            От числата 3 означава късмет, веднага, тук и сега, каквото мечтаех.

            От кармичните уроци в нумерологичния квадрат 3-5-7 означава двоен успех, бърз, световен успех, включвам се в потока на еволюцията.

            Човек е абониран или не за определени късмети по рождение. Ето защо не  е без значение кога се ражда едно дете, кога да го заченат родителите му.

След като човек е роден по всяко време има съпътстващи дати, които с функцията си към датата на раждане подобряват или влошават късмета му. Това са дати на акта за раждане, на кръщене, на първа лична карта, на договори, на брак, на дипломи, на раждане на първото дете, на всяко от децата, на последното дете.

            Късметът също може да е слаб или силен, в опредлено направление или във всичко. Късметът е за този, който го е заслужил. Преражданията, които също могат да се изчислят показват, че ако веднъж вземеш чужд късмет, строго и продължително се плаща с лихвите, разбира се когато не знаеш, че е така или от този, когото обичаш.

error: Content is protected !!