Продължете към съдържанието

ДОМЪТ КАТО ВЪПРОС НА СЪДБАТА

Дали човек има дом, какъв вид е домът му, къде е, дали може да си купи собствен, кога, с кого, за кого, на кого да го остави в наследство – това са все въпроси точно определени от съдбата. Въпросът за дома е един от сновните теми на изясняване каква е собствената ми съдба.

На първо място, в Рождената нумерологична карта, за по-удобно ще я наричаме РНК, показва програмно дали в този живот ми се дава да имам собствен дом. Ако в РНК има 1-2-3, аз съм човек, който в минали прераждания съм бил добре на тази тема – строил съм си дом, поддържал съм го добре, подарявал съм дом, не съм рушил домове на други хора, винаги съм имал дом. Да заслужиш да имаш 1-2-3 в РНК също идва от някои белези, които идват от психилогическото усещане или съзнанието. Те са свързани с това дали имам верен усет къде ми е мястото, дали си пазя мястото, дали приемам средата си, дали тя ме приема, дали имам единство на съзнанието – където съм, това мисля, там чувствам, там правя нещата. Белегът налична линия на числата или кармичен урок КУ 1-2-3 в РНК е кардинаелн белег, който посочва: този човек, ако купи дом, може да го задържи, съдбата го подкрепя. Разбира се, РНК не трябва да е кармичен кръст, който по принцип означава руша, губя – преобръща всяко тълкуване.

Примерни РНК от типа с дом и без дом.

На второ място, дори хората, които не са родени с благословението да имам дом, да мога да го задържа, 1-2-3, живеят с други които имат това. В едно семейство, ако бащата няма, а майката има 1-2-3 в РНК, това вече носи благословение за всички. Ако родителите нямат и децата нямат, това обяснява, защо не успяват да изплатят никое жилище, което взимат назаем, защо постоянно се местят по квартири и никъде не се задържат дълго на работа. Понеже когато говорим за място, частен случай е местоработата.

В тези случаи може да помогне, ако датата на брака има 1-2-3, ако купим дома на 1-2-3 като дата в нотариалния акт – това помага да го задържим.

Да разгледаме какви видове дом ни показват рождените карти, които можем да разпознаем и по календар кога ни се дават.

Видове домове по видове нумерологични карти. ПЖ на картата не е определящ, а геометрията  иброя КУ:

На трето място, за да изясним въпроса за дома, можем сами да си наблюдаваме личните аспекти, кога по месеци или години ми се дава да имам дом и да го задържа, да стане бързо, успешно, от раз.

Тук можем да наблюдаваме годишните си карти. В живота на човека няма много моменти, когато му е дадено да има дом – това не е заложено за всяка година. Затова не бива да пропускаме шанса, който сам ни е потърсил и настоява да го случим.

Примерни годишни карти и анализ към тях:

При този, човек, роден през 2024 година – картата горе в ляво, виждаме, че данните за дом са следните. През 2031г. той носи късмет на родителите да си купят къща. Относно самия него, понеже в РНК няма 1-2-3, се вижда, че има множество години, като 2035, 2038, 2045, 2047 и т.н. му се дава дом на старо или наследствен, използван вече, чрез съпруга, от баба и дядо, от родителите. Данни за закупуване на собствен дом има след 40-тата му година, когато започват да се появяват шансовете на фигурата от 7-8-9, 2-5-8 и 1-5-9 като през 2051, 2058, 2059, когато може да построи къща на село или да купи такава нова за семейството.

Ето втори пример, много по-ясен и категоричен като единствен шанс в живота.

При този човек, в РНК с 1-2-3 се вижда, че през 2019 година има единствен шанс за купуване или строеж на апартамент. Късмет ,който му се дава и не му се отнема, ако го реализира. Той започва да плаща на зелето апартамент през 2019, изплаща го през 2021 и взима нотариелен акт и приключва с правенето му през 2022г. През 2023 е щастлив новодомец на гоишна карта с ПЖ 1.

Месечните карти също биха могли да бъдат наблюдавани, ако годишните не дават признак на апартамент или къща. Но тогава шансът дали да го напправим или не трае 30 дни и след това не може да го върнем, ако не сме се решили. Да вземем пример с апартамент, това е най-често срещаното търсене.

Да разгледаме месечните карти на същия човек през 2019 година и да видим под микроскоп кога точно през 2019 е златния му шанс за това да купи апартамент успешно в живота си, дори и да няма пари.

В месечните му карти виждаме няколко възможности за дом – и апаратамент, и къща дори. Тогава има значение кой месец е роден. Най-силно се реализират аспектите от рождения месец натататък. Ако този човек е роден януари, той ще се реши още през януари да започне да плаща апартамент на зелено и това ще се окаже златния му шанс. Ако той е роден през октомври, той ще пропусне всичките аспекти, които го мотивират да започне същото, но чак през октомври ще го направи. Ако той е роден през февруари или март, едва през април ще се реши и стартира договора за апартамент на зелено. Ако той е роден през юни, ще иска да си купи къща, но през октомври ще предплати апартамент и това ще е успешно действие за цял живот.

На четвърто място, следва да можем да наблюдаваме нумерологичния календар правилно. Ако семейството има деца, а още няма дом, дали съдбата ни дава собствен дом или благославя да не го загубим, се вижда от разглеждането на аспектите на всеки член на семейството. Понякога аспектът идва от бащата или майката, но понякога от късмета на първото или последното дете. Откъдето и да идва, всички го ползват и времето на закупуването ни е гаранция за успешна постъпка в това направление.

Трябва да разполагаме с нумерологичните календари на няколко години и с месечните им варианти, за да определим по горните признаци има ли някой от членовете на семейството ни нумерологични гаранции, за да извършим желаните действия  и те да ни донесат щастлив семеен успех – наистина така да се окаже, че придобиваме дома и живеем добре в него.

Как наблюдаваме календара? Търсим геометрията за апартамент, къща или покупка на село, вила в наличните дати на месеца. Определяме има ли фигурата апартамент или къща. За месец декември 2024 има една фигура на 25.12.2024, която дава по принцип за всички 1/31 шанс да си купя дом. Но за родените на 25-то число, този шанс е по-висок и вероятен. Други подобни шансове са да купя на старо, в далечен квартал имот – срещаме фигурката при 5, 14, 23-то число или това са вероятност да стане така 3/31. Повечето хора ще преживеят противоречие с дома си – фигурите от 2, 11, 20, 29-ти – показват 4/31 вероятност да е така при всички. Хората, които искат да си останат там, където са, каквото и да се случва имат месечна съдба по датите на 1, 4, 7, 8, 9, 10, 13, 16, 17, 18, 19, 22, 25, 26, 27, 28, 31-во число. Хората, на които ще се наложи ремонт в дома – по 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30-то число. Можем да я наречем месечна домашна съдба. Тук малко разширяваме темата, но човек трябва да знае повече, за да разбира по-малко, ако иска да е с точност.

На пето място, можем да си помогнем с нумерологичния календар също, ако искаме да ходим на огледи, да подпишем договор за капаро, нотариален акт, с подходящи дати, които са съдбовна гаранция. Това, разбира се изисква малко повече знания, отколкото да гледаме календара наготово. Но все пак дори и да е малко, това наблюдение може да ни помогне много в работата или в купуването на дом и да няма големи проблеми при това.

Например, за декември 2024 година добрите дни за оглед са тези с 1-2-3 при условие, че картата не е кръст – не дава сечено, а това са датите: 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 26, 27, 28, 29, 31-ви. В останалите въпреки, че има 1-2-3 има или проблем, или кръст – пресичане на намеренията и отказ, загуба на време.

Да напомним, че в този сайт на менюто има ИЗЧИСЛИ. Там може да изчислите рождената си карта като въведете ден, месец и година на раждане.

Годишната карта се изчислява като въведем рожден ден, рожден месец и настояща година или годината, която ни интересува.

Месечната карта може да си изчислите като въведете рожден ден и месец, с година, която ви интересува.

Приятни пресмятания, каквото видите – печалбата е ваша от верните изводи. Съдбата е строго определена, стига да разибраме нейните нумерологични проекти.

error: Content is protected !!