Продължете към съдържанието

ВИДОВЕ КАТАКЛИЗМИ

Като се изчисли картата на деня, се получава дневната карта, а всички дневни карти в месеца съставят месечната съдба по календар. Ако на опредлено място празник на града е 17-то число, винаги по 17-я ден от месеца и неговата дневна карта се вижда съдбата на определено селище. Същото е и за родения човек на опредлено число – вижда се неговата месечна съдба.

            Видовете карти по календар са четири. Четири са и видовете съдби. Първият вид – активни карти и съдби – те съдържат 5. Зад тях стоят хората, които са социално отговорни и могат да работят с екипи хора, да управляват, пътуват постоянно, определят правилата. Вторият вид са несоциалните, пасивн карти и съдби – те не съдържат 5. Зад тях стоят интровертните хора, индивидуалистите, които се справят тихомълком и гледат да не се набиват на очи. Третият вид са кармичните кръстове – това са съдбите, които са подчинени на кармата, в които свободната воля е ограничена и разплащаш последици, глоби, минаваш през постоянни проблеми, болести, неочаквани изненади и обрати. Зад тези карти стоят престъпниците, хората, които се конфронтират и вършат зло, имайки друга собствена правда, чрез която не искат да се съобразят с останалите. Те са антисоциални, престъпват правилата и не виждат злото в действията си. Четвъртият тип карти и съдби са тези, в които няма линии, а само точки, чертички и ъгли от числа – чертичко-точкови карти. Те опрделелят последния вид чакащи съдби – това са хора и ситуации на изчакване. При тях сякаш нищо не се случва отвън, но отвътре нещата работят. Зад тях стоят хората тесни специалисти. Често това са асоциални хора.

            Видовете катаклизми, когато стават под влиянието на аспектите кармични кръсове по календар, показват кармично разплащане за греховете на света. Когато стават в друг активен, пасивен или чакащ вид ден, показват разместване на съзнанието, промяна на психиката или географията на света, за да дойде новия свят.

            Понеже 2024 е богата с катаклизми, можем да използваме това и да научим видовете кръстове според тях.

            Катаклизмите към кръстове с ПЖ 1 са природно явление, сързано с 1 човек, което се случва само веднъж, причиняващо инвалидност. Подобно на случая с Ванга, която е от гръм и ослепява, но започва да вижда и предсказва. По линия на ПЖ 1 са природните явления относно Слънцето – изгрев, залез, пладне, равноденствие, слънчево хало, дъгата, символ на щастието.

            Катаклизми по линия на ПЖ 2. Това са природни явления или инциденти, които касаят двама души и това, че са заедно в този момент. Например, пътувам с колега и двигателя на колата се запалва, защото той е с месечен кръст при 6 – пожар. Колата можеше да издържи още 3 месеца, ако не бяхме предприели двамата серия от ежедневни пътувания.  Щях да имам още три месеца за ремонт. Към ПЖ 2 спадат явленията, свързани с луната – затъмнения, лунни фази.

            Катаклизми с ПЖ 3 – те са свързани със затворен път, срутвания.Тук са космическите явления, северното сияние, звездопада, падането на метеорит, снимките на Млечния път, звездни стълбове.

            Катаклизмите с ПЖ 4 са свързани с вода, мъгла, наводнения, морски бури, преливане на реки, язовири, ВИК аварии. С 4 свързваме и нашето настроение, когато изпитваме тъга, страх.

            Катаклизмите с ПЖ 5 са земетресенията, разцепването на земни пластове, движението на тектонските плочи, срутванията на скална маса.

            Катаклизмите с ПЖ 6 са свързани с огъня, пожара, лавата, взрива, катастрофата на коли, катастрофалните последици от катаклизми и войни – бомби, огнестрелни рани.

            Катаклизмите с ПЖ 7 са онези, които са свързани с най-красивите природни явления относно електричество, гръмотевици, вятър, дим, облаци, урагани, лед, град, сняг, ледници.

            Катаклизмите с ПЖ 8 са свързани с магнетизма и магнитното поле, с раждаемостта или измирането на видовете или броя жертви на хора, животни, растителни видове, с химическите отрови и мутациите.

            Катаклизмите с ПЖ 9 са световни, космически, които носят край, които са последни, които засягат всичко.

В една месечна карта каквито видове кръстове преоблават, такива видове катаклизми са логични за случване, независимо в кой ден. Но понеже сега през 2024 всеки ден стават всички видове канаклизми едновременно, календарът ни води към върховото преживяване през юни, когато всеки ден от месеца е кармичен кръст. Затова трябва да сме поне информирани и готови.

По време на катаклизмите човек няма как да се чувства добре или здрав – би нямало логика. Затова следва да вземем всички мерки относно нервната система, да я подкрепим, да се държим психически в самообадание и да не сваляме съзнанието на нивото на проблема тук и сега в действителността, а да го държим високо над нещата, където са Бог и реалността.

error: Content is protected !!