Продължете към съдържанието

МЕСЕЦИТЕ АПРИЛ, МАЙ И ЮНИ ПРЕЗ 2024 – може ли да няма война

Когато съдбата те постави с кибритена клечка в ръка между запалителни материали, възможността от пожар е максимална и всеки момент.

            Знаем, че 2024 е важна предапокалиптична година за човечетвото и мирът е по-важен от всякога на фона на природните канаклизми и цялостната културна, философска и финансово-политическа криза в света.

            Във всяка година има три последователни месеца, при които по картите на 1-во число правят скритият кармичен урок 4-5-6 или основното, което се случва за годината, онова, което хем е заложено, хем става с участието на човешкия фактор. За 2024 година това са април, май и юни.

            Така, през 2022 година в три подобни дни с ПЖ 4, 5 и 6 започна войната в Украйна. Но това беше дневен аспект. Разликата между това да наблюдаваме дневно или месечно влияние под тези три числа е като да гледаме през микроскоп, а после през телескоп – мащабът е различен. Излиза, че войната, възникнала като дневно явление – слабо по характер, незадължително да се задържи за месеци и години – е повече инсценирана от хората, а не заложена по съдба като необходимост. Когато съдбата не подкрепя възникването на едно явление, тя не отдава значение на съществуването и протичането му, а последиците се преизчисляват на фона на всичко. Много е трудно да се говори за тези неща на незапознатия читател, но истината е, че са разбираеми, защото ги живеем.

            Тази година месец април е с позитивна активна социална карта, докато май и юни са с кармични кръстове. Това показва процес на влошаване и задълбочаване. В комбинацията от цифри 4 – 5 – 6 числото 4 означава къде възниква пробламе, 5 кое налага той да се разреши по определен начин социално или какъв е пътя, а 6 – резултатите, последиците, решението, което съдбата предлага и човек вече е пред свършен факт.

            Защото човек прави, а съдбата оценява. Човек предполага, а Господ разполага. Едно си мислим, а друго става. Това се дължи на закона на причини и последици, който е нумерологичен закон. Само, че във всяка времева линия причината и последиците се различават.

            Календарът на всяка година съдържа множество времеви линии – къде повече, къде по-малко. Някои от тях носят добри последици и злото се покрива. Други обратното, каквото и да правиш, колкото и да се стараеш, последиците не отиват и не отиват на добре. Това не е суеверие, а точни изчисления. Ето защо има значение на кой ден стартираме събитие или нещо ново и как ще ни потръгне – по инерцията на какви времеви и съдбови последици.

            През май 2024 аспектът по нумерологичния календар показва за целия свят, че предтои преборване в социален план. Минава се през оспорване на пътя, по който вървим, начина, по който стават нещата, социалните правила, законите на добро и зло премерват сили. Кръстът при 5 означава несправедливост и разкриване на престъпление, противоборство. В същото време борба срещу врага.

            Повод през април ще доведе до това, което ще се разиграе мащабно в световен план през май и юни. Колкото и да не ни се иска да е война, ще е или война или социални протести, бунтове, атентати, инсценирани социални проблеми. Кого касаят те? Месечните влияния ги задействат в световен план – да съществува такова вление, а държавите, градовете, хората с аспект месечен кръст, независимо какъв, през май и юни ще ги реализират или понесат.

            Това са трите най-важни месеци на кармична развръзка, разплата, кармични капани и плащане на дългове във времето. Календарът ги активира, а носителите на аспектите по дата на раждане или дата на празника на града, държавата се чувсват длъжни да са участващите лица.

            И понеже април гръмна с новината за атаката на Иран срещу Израел – логично е първо за това да си помислим – ето какво ги очаква, ако е така. В края на годината Израел не е с никак добър изход и резултат – и това следва да се има предвид.

            Ако Иран е с аспект при 4 – резервираност и по-слаба позиция от Израел през април, то в останалите месеци Иран е протестиращ и с кръст, а Израел не неутрализира кръста и двете държави правят взаимен кръст война. През май конфликтът става световен.

            Ето нумерологичните пресмятания.

            Годишен аспект между двете държави – взаимно недоверие, недоволство в краен предел:

Месечните аспекти, когато зрее най-голямото напрежение са май и юни.

От тази гледна точка, че месечните карти позволяват възникване на военен конфликт с огромна сила, макар с кракотрайно действие – около 36 дни – има по-силни предпоставки тази война да се състои концентрирано и с голяма сила. Не като тлеещата война в Украйна, предизвикана от дневни аспекти, които календара ту позволява да се разгорят, ту да престанат и забавят и да няма бързо решение.

            Идват война с катаклизми през май и юни.

            През май Йордания е намесена против волята й и отнася най-много загуби в сравнение с останалите държави в района. Съседните държави ще бъдат засегнати през юни, както и целия свят – няма да има такива, които не са потърпевши. Трудно ще бъде, дори САЩ, Китай и Русия да се обединят, да се предотврати този конфликт, просто защото му е дошло времето като зреещ вековен национален конфликт.

Дали ще има война, това зависи нс 75% от заложеното на ниво реалност, ниво истина и ниво действителност, но не маловажен фактор е свободната воля – първо тази на участващите страни и след това на всички останали, която е 25% относно предстоящото. Най-вече как реагираме на заложеното, но не според това какво си мислим, а спрянмо кое сме действаши и бездействащи и в каква посока. По въпросите на съдбата или се взимат разумни предпазни мерки предварително, за да не стане най-лошото, или се изправяме првд свърщен факт.

error: Content is protected !!