Продължете към съдържанието

ПРИЕМ ЗА УЧЕБНАТА 2024 – 2026 ГОДИНА, СПЕЦИАЛНОСТ НУМЕРОЛОГИЯ ЗА ВСЕКИ

Изучаването на основни предмети е в три семестъра – съкратен вариант

Изучават се дванайсет нови нумерологични дисциплини, разработени изцяло за този Проект за Социално ограмотяване. Цел: самостоятелно справяне с анализ на лични данни и социална информация. Насоченост: самопознание. Какво е нумерологията или неочакваното познание, което носи бъдещето за нас.

Предметите, които се изучават и досега не са били преподавани на никого – специално разработени са широка употреба:

Съдбология в три части – теория, понятия, нумерологичен речник и изчисления

Азбука, тълкуване и съобразяване на числата – теория и ежедневие

Нумерология на пространство и време

Индивидуална норма по съдба и видове съдби

Реална съдба: пирамидална система

Истинска съдба: кодове на Лурейн

Действителна съдба: система на нумерологичните карти

Система на свободната воля: азбука, думи, названия, имена

Нумерологичен куб

Нумерологичен квадрат

Типологии – видове нумерологични карти и тълкуването им

Нумерологични изчисления

Предметите, които досега са били преподавани в академията и участват в обучението са:

Нумерологичен календар и индивидуално съобразяване

Нумерология на психика и съзнание

Духовна нумерология

Социална нумерология

Здравна нумерология

Семейна нумерология

Нумерологичните дисциплинисе изучават в три семестъра по шест дисциплини. За тези, които имат прекалено натоварено ежедневие, а имат желание да учат, следва да знаят, че обучението изисква не повече от  5-6 часа на седмица пълна отдаденост и концентрация. Курсът има за задача да повиши общата ни култура на тема нумерология и да ни даде научни познания за фактора съдба, да даде представа и понятия, умения за работа относно себе си и близките.

Участниците в курса могат да удължат обучението си, вместо в три семестъра да го завършат за шест семестъра най-много. Тези, които в срок от три години не го завършат, отпадат от обучението.

Изпити и оценки няма. Има тестове и домашни по желание. Аудио лекции има частично по някои предмети.

Всеки от обучаваните лица ще получи съдействие по съставяне на изчисления и тълкувания за себе си и близките си и личен асистент, някой от студентите в академията.

Всеки месец има общ час за обсъждане в група по предмети с ръководителя по предмета.

Студентите, завършили четвърти курс до сега могат да получат безплатен достъп до обучението по новите 12 предмета срещу труд – да бъдат лични асистенти и ръководители по предмет. За останалите – от втори, трети курс –тези нови предмети могат да бъдат получени с отстъпка 50% на цената след завършване на договореното им основно обучение.

Цена за 18-те предмета в срок от октомври 2024 до март 2026г. 3000лв. Може да бъде заплащана на 5 пъти по 600лв. през 4 месеца или на три пъти по 1000лв.

Всеки предмет съдържа минимум 12 урока и 3 урока упражнения. Няколко предмета са с двоен или троен обем. Обучението е на академично, но общодостъпно ниво.

Ще бъде предоставен безплатно един предмет, който желае, ще продължи или не обучението си. Записване на имел: a_krealdi@abv.bg

Записване на имейл с изречението: Заявявам участие в Онлайн академия Креалди за учебната 2024-2026г. специалност Нумерология за всекии посочвате дали само желаете безплатни уроци или имате намерение за цялото обучение.

Записването е до края на август. Безплатните уроци ще получите през юли и септември. Плащанията и попълването на документи са презсептемри.

Ако сте сериозни,

очаква ви незабравимо преживяване

в света на невероятното свършено познание,

към което числата ни водят и опознаването на света по един нов

логичен и позитивен начин!

Предметите са специална разработка на Ана Креалди.

Получавате двугодишен достъп за безплатни изчисления с необходимите нумерологични програми, свързани с обучението, отстъпка при закупуване на книги 20% и безплатно към обучението необходимите материали за упражнения и практическа работа с цел усвояване на умения и опит.

Може да посочите при кандидатстване по имейла krealdi_akademy@abv.bg дали искате да изучавате този съкратен три годишен вариант или разширената специалност Професионална нумерология от випуск 2023-2024 година, с която може да се запознаете от основната страница Академия. Това е пет годишно обучение с изучаване на осем предмета годишно или четири на семестър.

www.numerologbg.com

error: Content is protected !!