Продължете към съдържанието

Моята история

Началото

Завърших математическа паралелка в гимназията, но се отказах от изучаването на математика по една особена причина – в нея ми липсваше психологията. Откъде да знам, че за мен това точно ще се окаже толкова важно и символично като решение. Завърших за начален учител, работих с тази по-психологическа професия, но ми правеше впечатление, че постоянно търсех да работя с родителите. Моите родителски срещи бяха като представления и на тях отсъстващи нямаше. Обяснявах на родителите какво не са направили за децата си. През това време вече използвах малка нумерологична система, която някой беше дал на друг и т.н., достигнала до мен. Нейното описание се побираше на половин страница от тетрадка. Тя е била част от обучението на Джуна в институт за научни изследване в бившата СССР. Не знаех нищо повече, но с времето започнах да я използвам за толкова много неща, че от първоначалния метод на изчисление и тълкуване не остана много. Джуна почина. Дори не се сетих да се свържа с нея. По-късно осъзнах, че това, за което тя е използвала числата и начина, по който аз работех много се различават. Допусках, че е вярно и ако беше – проверявах резултата в живота на хората. Не знам дали тя е предполагала дори това, което с практиката научих сама от този метод. Тогава често пътувах с влак и преодолях неувереността си да разговарям с непознати, за да убедя сама себе си, че не може да е вярно тълкуването на 9 числа да обяснява всичко в живота. Като знаеш малко, си измисляш много.

“Имам над 10 000 ученици и 1 000 000 клиенти за последните 12 години. Някои остават само клиенти, но други искат да знаят защо твърдя нещо, откъде си вадя изводите. При мен се учи за себе си. Не лансирам професионални нумеролози, защото това е несериозно. Трябва да си роден такъв. Но щом човек е жив, той трябва да разбира логиката на проекцията на живота си и има как. Нумерологията ни дава понятия за себепознание – точно аз изучавам точно себе си точно в определен момент. “

Импулсът да напиша първата си книга дойде от група астролози, които ми обясниха, че подобно знание се търси, а аз дори не съм казала на никого за това. Първата ми книга излезе през 2010г. под заглавие Числата на Джуна. След няколко преиздадени тиража осъзнах, че няма какво да се крия зад Джуна. Тя се е занимавала с предсказания, лечение, била е екстрасенс. Аз съм един от най-големите скептици в света, на нищо не вярвам, даже, ако го видя с очите си, не приемам, че е само тава. Направих фирма, провеждах курсове, написах 12 книги по различни нумерологични предмета, създадох Онлайн академия КРЕАЛДИ – всяка година предметите там са все повече – вече 36. Огромното поле на познанието за числата обхваща всички сфери от живота. На любителите на гадаенето ще кажа: аз не вярвам в съдбата, тя не е икона, има си правила, те са ми интересни, изучавам ги. Нумерологията е онзи център на науките, който може да зададе хуманно бъдеще на човечеството и да осигури трайна еволюция за хиляди години. По-високо ниво на нумерологията е съдбологията. Докато учим как се изчисляват имената, датата на раждане по трите системи, това е нумерология. Когато започнем да решаваме житейски проблеми и да подобряваме живота си веднага, това е ниво съдбология. Съдбата е просто закон за движение в трите свята. Светът има три нива и те се изчисляват различно. Няма нищо, което да не е установено и причинно-следствено.

Днес знам, че математиката е частен случай на нумерологията. Астрологията също. Да не говорим за всички останали диференцирани клонове на науката, за философията, религията и езотериката. Няма нещо, което да е отвъд числата, проектирали сътворението на трите свята и човека в тях. Те са точното обяснение на света и човека на ниво реалност, истина и действителност и няма нищо, което да не може да се обясни какво е. Но следвайки пътя на числата, ние с учудване откриваме историята на Вселената, на Сътворението Свише, на грехопадението и на еволюцията. Как? Този път от числа се нарича съдба. От най-малката до най-голямата частица в природата има съдба – числова вибрационна проекция – за да съществува, енергийна числова проекция, за да я има и проекция да се движи действително, да може да стане факт. Нищо не стои отвъд съдбата и всичко си идва на мястото чрез нея. И Бог има съдба, и човек. Една фирма като има Име и Дата на одобрение от Агенцията – и тя пуска съдба във времето. Един апартамент, купен на определена дата, вече задава как да се живее в него. Защо е така? Всяка дата е различен вид съдба – различна пързалка. Календарът е дати, но те са съдбообразуващ фактор. Такьв, какъвто не знаем, че може да има, но без който нищо не става в живота – нито в личен план, нито в социален, нито икономически и т.н. Всичко съществува, има го и се движи, благодарение на числата като градивни сили във Вселената на всички нива.

Тази страница трябваше да е за мен. Но тя е за невъобразимото, което преживявам по пътя на числата с хората, които ме търсят и знанията, които им разкривам. Нумерологията е език от понятия и път към бъдещето за всички науки и за човечеството. Ако вие можехте да знаете изчисленията на Сътворението, щяхте ли да се съобразите с тях? Щяхте ли да знаете как да подобрите света? Разбира се, ако нямате хуманна цел, няма нужда да си вредите и да знаете това. А дали изобщо може да навредите някому, освен на себе си, използвайки го? Аз живея на максимум, но мълчаливо, защото искам да имам време за още познание, за още добро. Защо нумерология като наука? Защо в България? Защо аз? Колкото повече знам, толкова повече всичко има смисъл.

error: Content is protected !!