Продължете към съдържанието

Моята история

Началото

Преди 27 години не предпочетох да изучавам математика като непсихологическа наука, въпреки, че завърших математическа паралелка в гимназията. Преди 23 години започнах да се забавлявам с едно кратко тълкуване на числата, преодолях неувереността си да разговарям с непознати, за да си доказвам, че не може да е вярно тълкуването на 9 числа и да обяснява всичко в живота. Преди 5 години ме мотивираха да опиша всичко, на което опитът ме е научил, играейки си да тълкувам, така, както хората се разтоварват с решаване на судоку или кръстословица. Преди 4 години проведох първите курсове по номерология в страната с различна продължителност и публика.

„Имам над 400 ученици. При мен се учи за себе си. Не лансирам професионални нумеролози, защото това е несериозно. Трябва да си роден такъв.“

Още няма изяснена добре наука нумерология, за да има професия. За мен нумерологията не е професия, а начин на мислене, философия на съдбата, която има променима и непроменима част. Знам все още твърде малко за числата. Твърде много неща мога 3/5 да обясня и да посоча кое от кое следва в лабиринта на причини и следствия, но знам, че това е само началото. Огромното поле на познанието за числата обхваща всички сфери от живота. На любителите на гадаенето ще кажа: аз не вярвам в съдбата, тя не е икона, има си правила, те са ми интересни, изучавам ги.

error: Content is protected !!