Продължете към съдържанието

Какво са числата?

Науката за тях нумерология ли е, математика ли е или има и нещо друго?

Сигурна съм, че не сте очаквали да е това, което ще разберете тук.

За мен числата са онова, което ни показват какво значи да сме себе си, кое ни прави удовлетворени в този свят, в какво се заключава индивидуалния ни успех. Кодовете на съдбата, които ми се разкриват от 25 години насам ми помагат да разбера и излекувам себе си, да уча другите на същото – да разбират рамката на своя живот, да не пропускат възможностите си, да взимат правилно решения, да правят това, в 4/8 което вярват, да не обиждат любовта си, да не извършват напразни усилия, да са щастливи с това, което сега е за тях.

Кармичната, събитийната нумерология и психонумерологията представлява цялостна система от познания, методи за изчислява и тълкуване на числата от едно до девет, които целят себепознание и духовно изцеление на личния живот, постигнато с индивидуален стремеж от всеки по негова свободна воля. Отговаря на въпросите:

Едно е ясно – това знание е българско. Затова съм си позволила и това име, което съществува и като сайт www.numerologbg.com И аз вярвам, че Господ е българин. Твърдя го със спортен ентусиазъм, баща на България – защото само родителят постъпва така – ние постоянно се проваляме, а той постоянно ни подава топката…

Кое определя правилата на играта в живота ни? Не социалното, икономиката, образованието, общественото положение, не парите, отношенията, не сметките и вярата, дори не мисълта. Мисълта може да ни помогне да попаднем на определени нумерологични зависимости и да се абонираме за подобни аспекти във времето, но то става само, ако това е добро за душата на конкретния човек. Числата и числовите зависимости управляват това, което си мислим, че управляваме. За мен всичко е любов, която ни облива и зарежда постоянно чрез … числата. Те ни заобикалят и ни въздействат на принципа каквото забележа, мое си е и от него остава още за всички. Светът на неограничените възможности и изобилието. Не се блъскайте! Има.

Мисли….

"Никога не мисля за бъдещето – то винаги идва само."
Алберт Айнщайн
"Когато нещо има да се случва, то седи в пространството и чака своето време..."
Ванга
"Един ден, когато човек завърши своето развитие, ще разбере, че всичко е числа."
Беинса Дуно
error: Content is protected !!