Продължете към съдържанието

Календар на съдбата за Октомври 2021 година

Обема на съдбата в трите свята

Месецът съдържа 31 дни, от които всичките активни, социални – всеки ден те кара да действаш, но по различна причина, позитивна или негативна,  и с различен резултат – градя или руша.

Месецът е духовен, за вътрешна преориентация, вяра, за разширяване на познанията, уточняване на целта, смисъла, посоката, качеството, прецизност, максимализма, перфекционизъм. Направлението му съвпада с това на годината от януари. Календарът повтаря това, което изисква или предполага от човека, в земен план за тази година – сега е момента да сме го разбрали, да сме си взели поуката, да сме научили урока, да поправим грешката.

Месец на осъзнаването  като вътрешен индивидуален процес – аз какво направих, кого избрах, как реагирах, друг път така ли пак трябва да направя – да действам или бездействам както през тази година, имам ли друг избор, ако имам избор, какъв би следвало да бъде и как бих постъпил тогава.

Видове дни – показват валидното на 25% за всеки човек. Ако при вас се сбъдва на 100%, вие не излизате от общоприетото, имате нисък процент на сбъдване на свободна воля, вървите в коловоза. Всеки аспект може индивидуално да удари или награди човека, ако той разчита само на тези 25% като на 100% и нещо не прави за себе си или не постъпва  правилно. Освен това последователните дни имат различна програма: един е градивен, друг е отбранителен, трети е нападателен, четвърти е инициативен, пети амбициозен и ако нямаме предвид характера му, ако нашето поведение не е синхронизирано с него, ние се съпротивляваме на хода на съдбата и това по-често води до загуби и беди, отколкото те да са заложени за случване.

Дни през октомври като характер:

  • стоя и чакам и се оглеждам накъде да се променя според световната тенденция, внимавам да не сбъркам, следя посоката на вятъра и чакам своя шанс – 1, 10, 19, 28-ми;
  • ден за годежи, сватби, покупка на дом, гости от далеч, семейни противоречия, консервиране, задачи, сметки, снабдяване, дълъг път, наследства – 2, 11, 20, 29-ти;
  • ден за загуба, край, уволнение, падане, смърт, катастрофа, здравословна криза, психическа нестабилност, липса на равновесие, посока, вяра; не е подходящ за рискови начинания, операции, преглед при лекар, шофиране, ядосване – 3, 12, 21, 30-ти; избягвайте уговорки, тръгване, стартиране на нещо, бързане, подписване на договори, издаване на лични документи, подреждане, раждане, защото това ви вкарва в отрицателната кармична инерция „все по-зле“, бъдете резервирани за всичко, не си вярвайте;
  • ден за ново начало, път наблизо, щастлива среща, ново запознанство, нов съдружник, бизнес ден, каквото организирам, организирано остава, ден за амбиции, планиране, предприемчивост – 4, 13, 22, 31-ви; от тях 13 и 31 успешни за нов дом, покупка на имот, започване на строеж, отваряне на офис, магазин, производство;
  • ден полупроводник – ту тече, ту спира – ден за търговия, обмен на информация, срещи, разговори, ден за друг, помагам на който ме е извикал, план Б, не така – 5, 14, 23-ти;
  • успешен ден, далечен път, развитие на ситуация, международно, култура, образование, изкуство, духовност, късмет, вървя напред и нагоре, устрем, намиране, рестарт, усилване, увеличение – 6, 15, 24-ти;
  • критичен ден – чупя, ремонтирам, липса на контрол, не помислих, няма начин да довърша, стомашни проблеми, притеснения за друг, напрежение, стрес, засечка, проблем на място, на пода и на мойта глава – 7, 16, 25-ти;
  • критичен ден – проблем на път, глоба за неспазени правила, нарушения, натиск, не сега и не повече в бъдеще, не трябва, несправедливост, опасност за падане, спъване, неподходящ за издаване на решения, закони, политика, групова работа, пътувания, минаване през проверки, защото предизвиква какво реша да се преобърне – 8, 17, 26-ти;
  • ден за клюки, ядове, отивам да ми се подиграват, купон на чужд гръб, решения до пладне, работата се преобръща, иди и виж лично, искам и имам, весел ден, ако не се занимаваме със сериозни неща, любовен ден на път – 9, 18, 27-ми.

Ако наблюдаваме последователните дни, те следват циклична повторяемост в следните стъпки: прицелвам се, улучвам, не ми признават победата, започвам наново, отказват ми, улучвам, минавам през глоба, създава се проблем, да се почерпим. Това е фигуративно изобразено като настроение на деня и се повтаря три пъти  и половина.

Извод, който интелигентния човек следва да си направи и да спазва: последователните дни не ми предлагат еднаква успеваемост и следва да си избера дните, които ми осигуряват асансьор на успеха, ако това зависи от мен.

Позитивните и успешни хора инстинктивно попадат на тях и затова са такива. Последователно по-хубави дни в месеца са: 1, 2, 4, 9, 10, 11, 13, 18, 19, 20, 23, 27, 28, 29-ти октомври.

Да се внимава с критичните дни. В този месец те са много, особено, когато са един до друг, човек е склонен да внимава по-малко, да обърка, да се влоши, ако е болен, опасни са за бременните, при шофиране и ако правите нещо за хубаво – среща, ново начало, подписване на документ – нещата тръгват надолу. В последователен ред това са дните: 3, 7, 8, 12, 16, 17, 21, 25, 26, 30-ти октомври. Подходящи са за чистене, тупане, срутване, подготовки за ремонт, събаряне, изхвърляне, съзнателно и целенасочено отделяне на време за почивка. Подходящи за гладуване или с цел отслабване.

Виждаме това са две линии на положителна и отрицателна кармична инерция. Едната осигурява движението „все по-добре“, а другата „все по-зле“ оттук нататък да ми върви. Те са като две усукани плетеници. С това месецът прилича на време разделно. Човек следва да внимава в коя инерция е, в коя да не попадне, защото връщането е трудно, дори една погрешна стъпка да е направил. Фирмите, които искат всеки ден служителите им да преизпълнят плана, ще претърпят повече загуби и проблеми, отколкото тези, които нямат големи амбиции и планове.

Месецът с първия си ден означава ВНИМАВАЙ на кой ден ще стъпиш, за да тръгнат работите ти напред или назад. В такива месеци се учим да не правим грешки, защото всяка струва скъпо и поправката изисква много време след това.

Месец, подходящ за редовни упражнения за усилване на зрението, дихателни упражнения, катерене, духовни практики – направете си програма и я спазвайте, резултатите ще са много по-добри от друг път.

Най-силните и хубави дни в месеца: 29, 13, 31-ви.

За света:

Месец на идеала, на бъдещето, на далечните последици, на големите ръкопляскания, въртя се и чакам да ме хвалят, международни срещи, използвам момента, трамплин към друго по-добро, превенции. В този месец си научаваме урока и го разбираме какъв е. Вярвай в Бога или те ограничават по-неуки от теб. Установяване на злоупотребите.

За България: критичен месец.

Не са препоръчителни промени, нови закони, избори, правителство, нови реформи, спорове, нови фирми, нови производства, защото нищо не може да стане по-добре, но има как да стане по-зле. Отчаяни действия за невъзможно щастие. Подходящ за освобождаване от старото, неработещото, за фалити, за осъзнаване на неправилна концепция, идеи, разводи, загуби, за ограничаване връзките с други държави и забавяне на споразумения. Аспект саморазрушение, робство, национално предателство. От България тръгва процес към света: да започнем с това, с което трябва да приключим. Възможни всякакви провокации и вмешателства, зли намерения с остатъчно действие в бъдеще. Дух на отчаяние. Ако не намирате опора в познатото, ще я намерите в непознатото. Този месец, добре, че е в тази година, защото тя го смекчава. Означава: но ако повярвате, ще се спасите. Помощта не е от света, а свише и никой не може да я предостави, ако сам не я измоля за себе си и света. Този месец е като военно положение: духът не бива да заспива у нас, трябва да сме бдителни. За какво? За всичко, за всяко нещо. Има месеци на отпускане, но има месеци за стягане и готовност да оцелея, фигуративно казано.

Месецът завършва с нов план и организация за света, която няма да бъде реализирана и да остане в историята. За България – спънат старт на стар градеж.

Съвет от съдболога: живейте си личния живот, пазете се, радвайте се на това, което очите ви виждат, ръцете ви докосват и има около вас. Не пропускайте добрите моменти. Животът си върви и всеки ден иска своето си, но то е различно. Видели сме всякакво. И това ще мине.

Подходящ месец да дадем отпор, да не излизаме от ограничението, да спазим забраните, да не искаме повече, да не протестираме, да видим какво може да свършим сами и докъде, за смяна на плана, за разкаяние и самоотричане от грешките, греха, лошите навици, за вътрешен катарзис. Който се разкая вътрешно, отвън Господ го помилва и минава по-леко.

Девиз на месеца:

По-високо, по-далече, по-нататък, после.      

error: Content is protected !!